اطلاعیه‌های دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران - سال ۱۴۰۰

انتصاب سردژخيم اژه‌ای به سمت قضائیه گام دیگری در یکپایه کردن حکومت جانیان

 

خانم مريم رجوي: خامنه اي با انتصاب اژه اي، پروژه تك پايه كردن حكومت و ”دولت حزب اللهي“ را كه از دو سال قبل شروع كرده بود، تكميل كرد. او با سلاخي باندهاي رقيب و در دست گرفتن كامل افسار سه قوه، بيهوده تلاش ميكند سرنگوني محتوم را به تاخير بياندازد اما تنها خشم و انزجار بيشتر مردم را بدست مي آورد. هر سه نفر (رئيسي، اژه اي، قاليباف) بخاطر نسل كشي و جنايت عليه بشريت بايد در برابر عدالت قرار گيرند

 

امروز خامنه اي ولی فقیه ارتجاع، آخوند جنایتکار غلامحسين محسنی اژه‌ای را به جاي سردژخيم رييسي به رياست قضائیه جلادان گماشت. خامنه اي با انتصاب محسني اژه اي به رياست قضاييه، پروژه تك پايه كردن حكومت را كه در وحشت از قيامهاي مردمي از دو سال پيش شروع كرده بود، تكميل كرد و پروژه ”دولت حزب اللهي“ را كه در ارديبهشت ۹۸ اعلام كرده بود بطور كامل به اجرا در آورد.

 

غلام‌حسین محسنی اژه‌ای نزدیک به ۴ دهه همواره در مشاغل اطلاعاتی و امنیتی و قضايي دست اندركار اعدام و شكنجه و كشتار بوده است و با هر تعريفي جنایتکار علیه بشریت محسوب میشود. وی در سال‌ ۱۳۶۴مسئول گزینش وزارت اطلاعات، از ۱۳۶۴ تا۱۳۶۷ و درجریان قتل‌عام ۶۷، نماینده قضاییه در وزارت اطلاعات ، از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۶دادستان ویژه دادگاه روحانیت تهران، از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۴، دادستان کل ویژه روحانیت، از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸وزیر اطلاعات، از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳ دادستان کل و از ۱۳۹۳ تا امروز در سمت معاونت قضائیه بوده و نقش جنايتكارانه اي در قيامهاي ۸۸ و ۹۶ و ۹۸ ايفا كرده است. او در ليست سياه اتحاديه اروپا و آمريكا قرار دارد.

 

محسني اژه اي در ”قتلهاي زنجيره‌اي“ مستقيماً دخالت داشت و دستور قتل يكي از قربانيان را شخصا صادر كرد. در موضع دادستان دادگاه ویژه روحانیت در خلال جلسه هفتگی هیئت نظارت بر مطبوعات با نماینده مدیران مطبوعات گلاویز شده، قندان به سوی او پرت كرد و سپس گوش و شانه او را گاز گرفت.

 

اژه‌اي در ۳۱ مرداد ۸۴ هنگام بررسي وزارتش در مجلس آخوندي گفت: «من جريانهاي سياسي مخالف نظام و ضدانقلاب كه در جهت براندازي نظام و كارشكني نظام (فعاليت) دارند كمابيش مي‌شناسم و در مقاطعي با آنها در تقابل بودم، كه اين هم سرمايه خوبي براي كار كردن بنده در وزارت اطلاعات است».

 

درجریان قیام دانشجویان در ۱۶ آذر ۸۸ تهديد كرد «از امروز به برهم زنندگان نظم و امنيت جامعه مهلت نخواهيم داد» و «به خانواده‌ها نيز مي‌گويم تا مراقب فرزندانشان باشند که فريب بيگانه و يا شعارهاي دوپهلو را نخورند که اگر آنها فريب خوردند خانواده‌ها گله نداشته باشند که فرزندم دانشجو بود چرا دستگير شد؟… از امروز ما مهلت نخواهيم داد و به هيچ وجه اغماض نخواهد شد»(ايرنا- ۱۷آذر۸۸). وی در مصاحبه با تلویزیون رژیم تهدید کرد که تظاهرات کنندگانی که توبه نكنند ممکن است حکم اعدام بگیرند.

 

اژه‌ای در پرده پوشی جنايات و فساد اخلاقی و مالی دربار خامنه‌ای يدطولايي دارد. از جمله در لاپوشاني فضيحت سعيد طوسي قاري ويژه خامنه اي در رابطه با نوجوانان، رسانه ها را تهديد كرد و گفت: «رسانه ها … مسایلی که هنوز حکم درباره آنها صادر نشده و مجرمیت قطعی پیدانکرده، این ها را انتشار ندهیم چرا که جرم بوده و قابل تعقیب است» و افزود: «دادگاه سعید طوسی باید غیرعلنی برگزار شود و ضدانقلاب به دنبال سودجویی از این پرونده‌هاست» (ایرنا-۳آبان۹۵).

 

اژه اي در مهر ۱۳۸۹ توسط وزارت خزانه داری آمریکا و در فروردين ۱۳۹۰ توسط اتحاديه اروپا بخاطر مشارکت در سرکوب قیام ۱۳۸۸ در ليست سياه قرار گرفت.

 

خانم مريم رجوي: خامنه اي با انتصاب اژه اي، پروژه تك پايه كردن حكومت و ”دولت حزب اللهي“ را كه از دو سال قبل شروع كرده بود، تكميل كرد. او با سلاخي باندهاي رقيب و در دست گرفتن كامل افسار سه قوه، بيهوده تلاش ميكند سرنگوني محتوم را به تاخير بياندازد اما تنها خشم و انزجار بيشتر مردم را بدست مي آورد. هر سه نفر (رئيسي،  اژه اي، قاليباف) بخاطر نسل كشي و جنايت عليه بشريت بايد در برابر عدالت قرار گيرند.

 

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۱۰ تیر ۱۴۰۰ (اول ژوئیه ۲۰۲۱)

Related Articles

Back to top button