سال ۱۳۹۹

فاجعه كرونا در ايران: آمار جانگداز قربانيان در ۵۱۸ شهر از ۲۲۹ هزار نفر بيشتر است

• نمکی: سفر نروید. اگر بلیت و هتل مجانی هم برایتان فرستادند، بدانید که دارند برایتان ویزای بیماری و مرگ می‌فرستند
• سخنگوی وزارت بهداشت: ویروس انگلیسی در بسیاری از استان‌ها شناسایی شده، بسیاری از افرادی که درگیر این نوع ویروس شدند سابقه سفر ندارند که نشان می‌دهد این ویروس در چرخش است
• دبیرکل خانه پرستار: سیاست‌های غلط عامل مرگ پرستاران است، در کشورهای دیگر این میزان پرستار به‌دلیل ابتلا به كرونا جانشان را از دست نداده‌اند
• مرکز بهداشت شهرستان ماهشهر: برای نخستین بار تعداد بستريها در اين شهر مرز ۱۰۰ نفر را پشت سر گذاشت و ۱۰ نفر هم به دلیل عدم وجود تخت خالی، در صف انتظار بستری هستند
• روزنامه جهان صنعت: با اینکه آمار وزارت بهداشت از فوتی‌ها و مبتلایان پایین است اما یک تخت خالی در تهران نيست

سازمان مجاهدين خلق ايران بعد از ظهر امروز چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ اعلام كرد آمار جانگداز جانباختگان كرونا در ۵۱۸ شهر از ۲۲۹ هزار بيشتر است. شمار قربانيان در آذربایجان شرقی به ۸۸۴۸ نفر، در البرز به ۵۶۹۸ نفر، در اصفهان به ۱۴۸۲۵ نفر، در بوشهر به ۲۳۱۴ نفر، در تهران به ۵۳۸۲۱ نفر، در خراسان شمالی به ۳۴۹۳ نفر، در خوزستان به ۱۲۵۳۵ نفر، در زنجان به ۲۴۹۰ نفر، در سمنان به ۳۶۹۰ نفر، در فارس به ۶۷۹۲ نفر، در قم به ۸۴۹۰ نفر، در کرمان به ۵۰۵۹ نفر، در گیلان به ۸۱۳۱ نفر، در مازندران به ۹۷۲۲ نفر و در هرمزگان به ۲۴۸۵ نفر رسیده است.

در حاليكه كارگزاران و متخصصان رژيم يكي پس از ديگري از كمبود تخت و امكانات بيمارستاني و افزايش مبتلايان خبر ميدهند روحاني در دروغهاي هميشگي اش امروز مدعي شد«ونتيلانتور صادر ميكنيم، در تولید انواع تجهیزات و نیازهای پزشکی و درمانی به خودکفایی رسیدیم و در حال رسیدن به مرحله تولید انبوه واکسن ایرانی کرونا هستیم»

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: «ویروس انگلیسی در بسیاری از استان‌ها شناسایی شده است، بسیاری از افرادی که درگیر این نوع ویروس شدند سابقه سفر ندارند که نشان می‌دهد این ویروس در چرخش است» (خبرگزاری حکومتی مهر ۲۰ اسفند).

نمکی وزیر بهداشت رژیم گفت: «حتی اگر همه دروازه‌ها باز شد، حضرت عباسی سفر نروید. اگر بلیت و هتل مجانی هم برایتان فرستادند، این را بدانید که دارند برایتان ویزای بیماری و مرگ می‌فرستند». (همدلی ۱۹ اسفند).

شریفی‌مقدم، دبیرکل خانه پرستار گفت: «ایران در دوره شیوع کرونا، بالاترین میزان فوتی در میان پرستاران را داشت. وزارت بهداشت تعداد پرستاران فوت‌شده به‌دلیل کرونا را ۱۰۰نفر اعلام کرده، نظام پرستاری می‌گوید ۱۱۰نفر اما آمار خانه پرستار بالای ۱۲۰، ۱۳۰نفر را تأکید دارد. سیاست‌های غلط عامل مرگ پرستاران است، درحالی‌که در کشورهای دیگر این میزان پرستار به‌دلیل ابتلا به این بیماری جانشان را از دست نداده‌اند» (همشهری ۲۰ اسفند).

در خوزستان، مدیر مرکز بهداشت ماهشهر، گفت: «برای نخستین بار شهرستان ماهشهر در تعداد موارد بستری شده مرز ۱۰۰ نفر را پشت سر گذاشت و بیش از ۱۰ نفر هم به دلیل عدم وجود تخت خالی، در صف انتظار بستری و ۲۹ نفر هم در ICU هستند که وضعیت خوبی ندارند» (ایلنا ۱۹ اسفند).

در فارس، معاون دانشگاه پزشکی شیراز گفت: «با ورود ۱۲۰ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت در استان فارس کل بیماران بستری به ۶۰۵ نفر رسید که ۸۶ نفر در ICU هستند» (خبرگزاری حکومتی مهر ۲۰ اسفند).

در هرمزگان، رئیس مرکز بهداشت بندرعباس گفت: «با توجه به افزایش دو برابری موارد مثبت کرونا نسبت به هفته گذشته، موج طوفانی ويروس با شیب تندی در حال وقوع است. گردش نوع جهش یافته کرونا نگرانی ما را چند برابر کرده است» (خبرگزاری حکومتی مهر ۲۰ اسفند).

در آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه پزشکی گفت: «تاکنون ۳۰ نفر به ويروس انگليسي مبتلا و شناسایی و قرنطینه شده اند. در حال حاضر ۱۲۵ بیمار کرونایی در ICU و ۵۲ نفر زیر دستگاه ونتیلاتور هستند» (ایرنا ۱۹ اسفند).

در آذربایجان غربی، رییس دانشگاه پزشکی گفت: «در حال حاضر ۱۴۸ بيمار كرونايي در ICU و ۳۳ نفر متصل به ونتیلاتور هستند. تاکنون ۳۶۷۳ نفر بر اثر كرونا جان خود را از دست داده‌اند» (ایرنا ۲۰ اسفند).

در قم، رئیس دانشگاه پزشکی گفت: «وضعیت کرونایی در استان را باید به صورت شیب صعودی ملایم، متمایل به تند تشریح کرد، که معمولا بعد از افزایش بروز بیماری، آمار بستری ها و مرگ و میرها نیز افزایش خواهد داشت، از این رو نگرانی برای شروع موج جدید کووید۱۹ همچنان در استان وجود دارد» (خبرگزاری سپاه پاسداران ۲۰ اسفند).
روزنامه حکومتی مستقل نوشت: اكثر پزشكان كشور مخالف رويه وزير بهداشت هستند. او «در یکسال گذشته نشان داده بیش از آنکه مدیر بحران اپیدمی باشد یک کارگردان سیاسی است که برای جلب نظر یک کانون سیاسی خاص تلاش می‌کند» (مستقل ۲۰ اسفند).

روزنامه حکومتی جهان صنعت نوشت: «هزینه‌های درمان کرونا کمرشکن است آن هم برای خانواده‌های بی‌بضاعتی که چندین عضو خانواده درگیر بیماری می‌شوند. به همین دلیل کرونا جان فقرا را بیشتر می‌گیرد… با وجود اینکه آمار فوتی‌ها و مبتلایانی که از سوی وزارت بهداشت اعلام می‌شود پایین است اما یک تخت خالی در بیمارستان‌های تهران پیدا نمی‌شود» (جهان صنعت ۲۰ اسفند).

دبيرخانه شوراي ملي مقاومت ايران
۲۰ اسفند ۱۳۹۹ (۱۰ مارس ۲۰۲۱)

Related Articles

Back to top button