سال ۱۳۹۹

آمار جانگداز قربانیان کرونا در ۳۹۲شهر کشور از ۹۰هزار و ۱۰۰نفر بیشتر است

o          معاون وزیر بهداشت رژیم: عزاداری در فضای بسته کار را دوباره از دست ما خارج می‌کند و این یک خسارت جبران‌ناپذیر است

o          سخنگوی وزارت بهداشت: در استان کرمان از اواسط خرداد موارد ابتلا و بستری روند صعودی پیدا کرد و از اواسط تیر تا اواسط مرداد به اوج رسید هنوز شرایط این اپیدمی در استان کرمان حساس، ناپایدار و نگران‌کننده است

o          رئیس سازمان اورژانس کشور: در کرونا تماس‌ها ۴برابر شد. بعد از ۶ماه هنوز همکاران ما در آماده‌باش به سر می‌برند و مرخصی نرفته‌اند. ۱۹۰۰ نفر از همکاران به ویروس کرونا مبتلا شدند

o          سرکرده انتظامی خراسان رضوی: ابتلای ۱۰۰۰ مأمور به کرونا و سه برابر شدن فراخوانهای بدخواهان نظام برای تجمع‌های غیرقانونی

o          رئیس دانشکده علوم پزشکی سراب: با ادامه این روند و شیوع گسترده بیماران مبتلاء، در روزهای آتی با کمبود تخت بستری مواجه خواهیم شد

o          معین وزیر سابق علوم و رئیس شورای عالی نظام پزشکی: چه کسی مسئولیت یک فاجعه انسانی قریب‌الوقوع را در کشور می‌پذیرد و پاسخگو خواهد بود؟! آقای رئیس‌جمهور؟ دولت؟ مجلس؟ و یا وزرای علوم و بهداشت؟

سازمان مجاهدین خلق ایران بعدازظهر امروز دوشنبه ۲۷مرداد۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانگداز جان‌باختگان کرونا در ۳۹۲شهر ایران متأسفانه از ۹۰هزار نفر و ۱۰۰نفر بیشتر است. شمار قربانیان در البرز به ۲۶۷۰نفر، در اصفهان به ۳۹۵۱نفر، در ایلام به ۷۲۵نفر، در بوشهر به ۱۱۱۰نفر، در سیستان و بلوچستان به ۲۸۸۶نفر، در فارس به ۲۵۴۳نفر، در کردستان به ۱۷۹۴نفر، در کرمان به ۱۳۸۸نفر، در کهکیلویه و بویراحمد به ۵۱۰نفر، در گیلان به ۳۷۷۲نفر، در لرستان به ۳۷۳۲نفر، در مازندران به ۴۲۷۸نفر، در هرمزگان به ۱۱۸۹نفر و در همدان به ۲۳۰۴نفر رسیده است.

رئیسی معاون وزیر بهداشت رژیم گفت: اگر عزاداری در فضای بسته برگزار شود «ممکن است دوباره از دست ما خارج بشود و این یک خسارت جبران‌ناپذیر است» (شبکه خبر رژیم ۲۵مهر).

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت در جریان کرونا تماسها با اورژانس۴برابر شد. اکنون بعد از ۶ماه همکاران ما هنوز در آماده‌باش به سر می‌برند و مرخصی نرفته‌اند. ۱۹۰۰نفر به کرونا مبتلا شدند و ۴نفر فوت کردند (ایلنا و خبرگزاری مهر ۲۷مرداد).

در فارس، معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: طی ۲۴ساعت گذشته ۱۲نفر به‌دلیل ابتلا به کرونا جان باختند… بر اساس آخرین آمارها، از هر سه نمونه گیری، یک مورد مثبت قطعی است. شیراز و تعدادی از شهرستانهای استان در وضعیت قرمز است» (خبرگزاری حکومتی مهر ۲۶مرداد).

در مرکزی، مدیرعامل سازمان آرامستان اراک گفت: «در روزهای گذشته طبق دستور ستاد استانی کرونا، درب‌های اصلی و ورودی‌های آرامستان اراک با دیوارهای پیش ساخته مسدود شد… امروز عملیات انسداد کامل تمامی منافذ نیز به پایان رسید» (ایسنا ۲۷مرداد).

در آذربایجان شرقی، رئیس دانشکده علوم پزشکی سراب گفت: «با ادامه این روند و شیوع گسترده بیماران مبتلاء، در روزهای آتی با کمبود تخت بستری مواجه خواهیم شد» (جوان ارگان س‍پاه پاسداران ۲۶مرداد).

در خراسان رضوی، سرکرده انتظامی خراسان رضوی از ابتلای ۱۰۰۰ مأمور به کرونا ویروس خبر داد و گفت فراخوانهای بدخواهان نظام برای تجمع‌های غیرقانونی نسبت به گذشته سه برابر شده است (صبح مشهد ۲۷مرداد).

در کرمان، سخنگوی وزارت بهداشت رژیم گفت: «در استان کرمان از اواسط خرداد موارد ابتلا و بستری روزانه روند صعودی پیدا کرد و از اواسط تیر تا اواسط مرداد به اوج خود رسید. هنوز شرایط این اپیدمی در استان کرمان حساس، ناپایدار و نگران‌کننده است.هم اکنون ۱۱شهرستان استان کرمان از جمله بردسیر، بم، رفسنجان، کرمان، منوجان در وضعیت قرمز هستند و ۷شهرستان از جمله جیرفت، راور، شهربابک و کهنوج نیز در وضعیت هشدار هستند» (ایرنا ۲۷مرداد).

مصطفی معین وزیر سابق علوم و رئیس شورای عالی نظام پزشکی گفت: «وقتی اظهارات و اقدامات چندگانه و متناقضی درباره بحران خطرناکی به فراگیری و اهمیت کرونا بیان و انجام شود و یا حرف و عمل مسئولان دولتی ضد و نقیض هم باشد نمی‌توان به مدیریت علمی این همه‌گیری مرگبار از طریق جلب اعتماد و همکاری مردم و مشارکت عمومی برای رفع بحران امید بست! چه کسی مسئولیت یک فاجعه انسانی قریب‌الوقوع را در کشور می‌پذیرد و پاسخگو خواهد بود؟! رئیس‌جمهور؟ دولت؟ مجلس؟ و یا وزرای علوم و بهداشت؟!» (مستقل ۲۷مرداد).

یک روزنامه حکومتی درباره واقعیت آمار و ارقام کرونا نوشت: «دولت حقیقت را منحصر به خود می‌داند و آنچه می‌گوید را عین حقیقت می‌داند و دیگران را مجاز به اظهارنظر جز آن نمی‌داند. این پذیرفتنی نیست… اگر شفافیت نباشد از جایی ضربه خواهید خورد که امکان دفاع ندارید» (اعتماد ۲۷مرداد).

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۲۷مرداد ۱۳۹۹ (۱۷ اوت ۲۰۲۰)

Related Articles

Back to top button