سال ۱۳۸۹

کنفرانس بین المللی در پاریس: تغییر دموکراتیک در ایران توسط مردم ایران، تضمین روند دموکراتیک و آّزادیخواهانه در منطقه

در یک کنفرانس بین المللی در پاریس در روز شنبه ۲۶ فوریه، مقامهای ارشد آمریکا در دوران ریاست جمهوری کلینتون, بوش و اوباما, سیاستمداران و شخصیتهای ارشد اروپایی تأکید کردند که تغییر دموکراتیک در ایران توسط مردم این کشور، تضمین روند دموکراتیک و آزادیخواهانه یی است که خاورمیانه و دنیای اسلام را فرا گرفته است.

هیأتهای پارلمانی از ایتالیا و اتریش بیانیه های اکثریت این پارلمانها از مقاومت مردم ایران و به طور مشخص ساکنان کمپ اشرف را اعلام نمودند.
هیأتهای پارلمانی و فعالان حقوق بشر و حقوق زنان از کشورهای فرانسه,

اسپانیا, اتریش, فلسطین, تونس, مصر, اردن، مراکش، کویت, لبنان, الجزایر، افغانستان، کانادا و استرالیا و رومانی نیز در این کنفرانس شرکت کرده بودند.
هیأت نمایندگی مجلس سن مارینو, مصوبه ۲۴فوریه مجلس این کشور مبنی بر به رسمیت شناختن شورای ملی مقاومت ایران را اعلام کرد. 
در کنفرانس از قیامهای مردم ایران که در ماه فوریه مجددا تهران و شهرهای مهم ایران را در برگرفت و تمامیت رژیم ملایان را به چالش کشید, حمایت شد. شرکت کنندگان در کنفرانس تأکید کردند جامعه جهانی به طور عام و غرب به طور خاص می بایست در کنار مردم ایران و خواست آنها برای تغییر قرار گیرند. 
آنها ضمن هشدار در مورد تلاشهای رژیم برای صدور بنیادگرایی اسلامی به کشورهای منطقه، خاطر نشان کردند که تغییرات بزرگ و بی سابقه در کشورهای اسلامی ضرورت اتخاذ یک سیاست صحیح در مقابل رژیم ایران و ممانعت از دخالتهای آن در این کشورها را دوچندان نموده است. 
جیمز جونز، مشاور امنیت ملی رئیس جمهور اوباما (۲۰۰۹ تا اکتبر ۲۰۱۰)، بیل ریچاردسون، وزیر انرژی و نماینده سازمان ملل دولت کلینتون، نماینده سازمان ملل، فرستاده ویژه اوباما به کره شمالی، هوارد دین (رئیس حزب دموکرات آمریکا، ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹)، تام ریج، وزیر امنیت داخلی آمریکا در دولت بوش، خانم مری رابینسون، کمیسیر عالی حقوق بشر سازمان ملل(۱۹۹۷-۲۰۰۲) رئیس جمهور ایرلند ( ۱۹۹۰-۱۹۹۷ ) و خانم آیرین خان، دبیر کل عفو بین المل (۲۰۰۱ تا ۲۰۱۰)، از جمله سخنرانان این کنفرانس بودند. 
خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران در سخنان خود خاطرنشان کرد: «مسیرِ یک خاورمیانة دموکراتیک و صلح‌آمیز، خاورمیانه‌یی که در آن زنان و جوانان، نقشِ شایستة خود را داشته باشند، لاجرم، از تغییرِ رژیم در ایران می‌گذرد.جز با این تغییر، دموکراسی و ثبات در این منطقه ممکن نیست. تغییرِ این رژیم در اوضاعِ جدید، صدبار ضروری‌تر است. والا تحولاتِ منطقه را به انحراف می‌کشاند. راه حلِ بحران ِ ایران، نه مماشات است و نه جنگ. گزینة ما برای ایران، گزینه‌یی است که تمامِ منطقه از آن سود می‌برد. این راه‌حل, تغییرِ دموکراتیک به دستِ مردم و مقاومت ایران است»,
شرکت کنندگان در این کنفرانس بین المللی ضمن ابراز حمایت از حقوق ساکنان اشرف، محل سکونت ۳۴۰۰عضو سازمان مجاهدین خلق ایران در عراق، بر ضرورت تضمین حقوق آنان توسط دولت آمریکا و همچنین تأمین حفاظت از هیآت دائم نظارت سازمان ملل تأکید کردند. 
در کنفرانس از دولت آمریکا خواسته شد که نام سازمان مجاهدین خلق ایران، نیروی اصلی اپوزیسیون ایران را از لیست سازمانهای تروریستی وزارت امور خارجه حذف نماید. سخنرانان این کنفرانس تأکید کردند که تحولات شتابان و بی سابقه هفته های اخیر منطقه، این ضرورت را بیش از پیش عاجل نموده است. 
هیأتهای شرکت کننده از کشورهای اسلامی بر همبستگی قیامهای کشورهای منطقه و ایران تأکید کردند و گفتند دموکراسی و پیروزی قیام در ایران لازمه دموکراسی در دیگر کشورهای عربی و اسلامی است.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۷اسفند۱۳۸۹ (۲۶فوریه۲۰۱۱)

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا