قتل عام و اعدام دستجمعی در اشرف – شماره ۳۳
فراخوان به آمریکا، ملل متحد و مراجع حقوق بشری برای آزادی و بازگشت۷ گروگان اشرفی.
مقاومت ایران در هشتمین روز قتل عام و اعدام دستجمعی در اشرف، دولت آمریکا و ملل متحد و مراجع حقوق بشری را به اقدام فوری برای آزادی و بازگشت ۷مجاهد اشرفی که توسط نیروهای عراقی به گروگان گرفته شدند فرا میخواند.
حمله جنایتکارانه اول سپتامبر به دستور خامنه ای و قاسم سلیمانی سرکرده نیروی قدس و با مشارکت نیروهای عراقی تحت امر مالکی به اجرا درآمد. همچنانکه در اطلاعیه های پیشین مقاومت آمده است، فرمانده پلیس استان از شب قبل از حمله در اشرف مستقر و تا ساعاتی پس از پایان حمله در آنجا حضور داشت و بر تمامی مراحل حمله که از ۵صبح تا حوالی ظهر ادامه داشت به طور مستقیم نظارت می کرد. نیروهای سوآت و ۶۰تن از لشکر موسوم به طلایی (لشکر کثیف) که تحت فرمان نخست وزیر عراق هستند از بغداد برای شرکت در این جنایت بزرگ به اشرف رفته بودند.
روز قبل از حمله (۹شهریور) جلسه یی متشکل برای هماهنگیهای نهایی این حمله از فرمانده پلیس دیالی، فرمانده عملیات دیالی، فرمانده لشکر ۵ مستقر در دیالی، فرماندهان پلیس فدرال و نیروی سوآت دیالی و مدیر پلیس خالص تشکیل شد و فرمانده نیروی زمینی ارتش عراق نیز با تلفن در آن شرکت کرد.
هیچ تردیدی نیست که مسئولیت اعدام دستجمعی ۵۲مجاهد و مسئولیت سلامت و آزادی ۷گروگان به عهده دولت و نخست وزیر عراق است که فرمانده کل قوا و کسی است که پرونده اشرف به طور مستقیم تحت نظر او قرار دارد.
گروگانها همه افراد حفاظت شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو هستند و دولت آمریکا در سال ۲۰۰۴ به آنها کارت «فرد حفاظت شده» داده است. هر ۷نفر یک به یک با نیروهای آمریکایی توافق نامه یی را امضاء کرده اند و آمریکا مسئولیت حفاظتشان را تا تعیین تکلیف نهایی بر عهده گرفته است. آنها بر اساس یک توافق چهار جانبه بین آمریکا، ملل متحد، عراق و نمایندگان ساکنان برای حفاظت از اموال در اشرف باقیمانده بودند. در این توافق نامه آمریکا متعهد شده است که از امنیت و سلامت ساکنان حمایت کند. علاوه بر این مشاور ویژه وزیر امور خارجه در باره اشرف در ۳ اکتبر ۲۰۱۲ اعلام کرد اقامت ۱۰۰نفر در اشرف محدودیت زمانی ندارد.
تا آنجا که به ملل متحد نیز بر می گردد طبق بیانیه های متعدد کمیساریای عالی پناهندگان ملل متحد ۷گروگان مانند دیگر ساکنان اشرف و لیبرتی پناهجو و جزو افراد مورد نگرانی به حساب می آیند. علاوه بر توافق چهارجانبه نماینده ویژه دبیر کل در نامه ۶ سپتامبر ۲۰۱۲ خود به ساکنان اقامت ۱۰۰ تن از ساکنان تا حل و فصل کامل مساله اموال را مورد تاکید قرار داد و نوشت دولت عراق حفاظت از این افراد و اموال را تامین میکند.
از آنجائیکه این گروگان ها که از آنها هیچ اطلاعی در دست نیست، بدون تردید در معرض شکنجه و استرداد به فاشیسم دینی قرار دارند، مقاومت ایران از همه مراجع بین المللی مدافع حقوق بشر و ارگانهای ذیربط ملل متحد مانند گروه کار بازداشتهای خودسرانه و گروه کار ناپدید شدگان اجباری و اجلاس شورای حقوق بشر ملل متحد می خواهد تا دولت آمریکا، شورای امنیت و دبیر کل ملل متحد را به اقدام فوری برای آزادی این گروگانها فرا بخوانند.
دبیر خانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۷شهریور۱۳۹۲ (۸سپتامبر۲۰۱۳)