پاریس – كنفرانس منتخبان فرانسه علیه افراطیگری مذهبی و همبسته با مقاومت
مریم رجوی: تمدید مذاكرات اتمی و ارائه فرصت بیشتر به رژیم ایران صلح و امنیت جهان را بر لبه یك پرتگاه خطرناك قرار می دهد. داعش نتیجه حمایت رژیم ایران از اسد و مالكی و جنایات آنهاست و بدون خلع ید از این رژیم در منطقه نمی توان با داعش مقابله كرد.
خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران، روز سه شنبه 4آذر (25نوامبر) در كنفرانسی زیر عنوان «منتخبان فرانسه علیه افراطیگری مذهبی و همبسته با مقاومت» كه در شهرداری منطقه 2 پاریس برگزار شد ، گفت : تمدید هفت ماهه مذاكرات اتمی فرصت بیشتری را در اختیار رژیم ایران قرار می دهد تا صلح و امنیت منطقه و جهان را بر لبه یك پرتگاه خطرناك برساند.
وی گفت .دست نیافتن به توافق پس از یك سال مذاكره نشانگر آن است كه رژیم ایران آن قدر ضعیف است كه برغم امتیازهای نا موجه غرب، قادر به دست كشیدن از پروژه بمب اتمی نیست. این شكنندگی پس از بركناری مالكی، نفر تحت الحمایه اش در عراق، مضاعف شده است.
رجوی خاطر نشان كرد: سنگ بنای شكست دور جدید مذاكرات اتمی «كوتاه آمدن غرب از قطعنامههای شورای امنیت ملل متحد در سال گذشته بود».. وی افزود: وجه دیگر این رویكرد به غایت ضعیف، سكوت شرمآور نسبت به نقض هولناك حقوق بشر ایران و مداخلات جنایتكارانه این رژیم در منطقه است سكوت دولتها سرنوشت مردم ایران و ملتهای منطقه را قربانی كرده است.
این كنفرانس به دعوت «كمیته شهرداران فرانسوی در دفاع از اشرفیان» كه 14هزار تن از شهرداران و منتخبان فرانسوی را نمایندگی می كند برگزار شد.
رجوی در سخنان خود تأكید كرد: «اجرای بیكم و كاست قطعنامههای شورای امنیت، توقف كامل غنی سازی اورانیوم و بازرسیهای سرزده بینالمللی از كلیه مراكز و سایتهای مشكوك تنها راه دور كردن رژیم ایران از بمب اتمی است. این بدون یك سیاست قاطع كه متضمن تحریمهای همه جانبه باشد امكانپذیر نیست. از طرف دیگر این سیاست باید خواست مردم و مقاومت ایران برای تغییر رژیم را به رسمیت بشناسد».
رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران «داعش» را محصول حمایت ملاها از بشار اسد و مالكی و نتیجه سیاستهای فرقه گرایانه، سركوب و به حاشیه راندن بخش بزرگی از جمعیت عراق و سوریه خواند كه توسط مالكی و بشار اسد به دستور ملاهای حاكم بر ایران صورت گرفته است.
رجوی نسبت به سیاست خطرناكی كه همچنان به دنبال نادیده گرفتن جنایات رژیم ایران و شبه نظامیانش در عراق و سوریه است، هشدار داد و گفت: در حالی كه خلع ید از رژیم ایران در منطقه به ویژه سوریه و عراق لازمه حل بحران است، برخی از روی خطا یا برای منافع خود رژیم ملایان را متحدی برای مقابله با داعش معرفی میكنند. اما شریك كردن ملاها در بحران عراق نه بمب اتمی را متوقف می كند، نه به كار داعش خاتمه میدهد. به عكس به ماشین تروریسم داعش سوخت میرساند. زیرا حضور رژیم ایران در منطقه، جنگهای فرقه یی را تشدید می كند.
خانم رجوی در روز جهانی منع خشونت علیه زنان به زنان آزاده ایران كه در مقابل بربریت ملاها مقاومت میكنند، درود فرستاد و گفت: پاسخ ملایان به نارضایتی ها و اعتراضات فزاینده مردم، سركوب وحشیانه به ویژه علیه زنان و دختران بیدفاع، اعدام در ملأعام و اعدامهای هر هشت ساعت یك بار است.. این امر اثباتگر این حقیقت است كه حسن روحانی رئیس جمهور این رژیم حتی در تظاهر به اعتدال هم شكست خورده است.
در این جلسه علاوه بر خانم رجوی، شماری از شهرداران و قانونگزاران فرانسوی از جمله ژان فرانسوا لوگاره، شهردار منطقه یك پاریس؛ رئیس مشترک کمیته شهرداران فرانسه در دفاع از ساکنان اشرف ، ژاک بوتو، شهردار منطقه 2 پاریس، آلن نری، رئیس کمیته فرانسوی برای ایران دموکراتیک در مجلس سنا، ژان پیر بكه، عضو شورای استان والدواز، سیلوی فاسیه، شهردار لو پن؛ سلست لت، نماینده مجلس ملی و معاون شهردار سارگومین؛ ژان لاسال، شهردار اورولون سنت مری؛ ایو بونه استاندار افتخاری، مدیر سابق د.اس.ت؛ برونو مسه، شهردار ویلیه آدام .سخنرانی كردند.
شهرداران كه از همه جریانات سیاسی فرانسه بودند ضمن اعلام حمایت از مبارزه برای آزادی ، دموكراسی و لائیسیته همراه با مقاومت ایران با صدور بیانیه یی تاكید كردند:
از آنجایی تاثیرات بنیادگرایی مذهبی «به حومه شهرهای ما نیز رسیده است، یك بیسج بزرگتری را ایجاب میكند. ما آگاهیم كه در بیش از 30 سال بنیادگرایی مذهبی حاكم بر ایران شهروندانش را تحت پیگرد قرار می دهد و بنیادگرایی اسلامی را نیز گسترش می دهد كمیته از دولت فرانسه میخوارهد كه هشیاری خود را نسبت به فعالیت شبكه های بنیادگرایی وابسته به رژیم ایران در فرانسه بالا ببرد». بیانیه با تاكید بر حمایت 14000 شهردار و منتخب از مقاومت ایران و ساكنان اشرف و لیبرتی از دولت خواست «از نفوذ خود نزد دولت عراق، اتحادیه اروپا و سازمان ملل متحد استفاده كند تا حفاظت بیش از 2700 تن از ایرانیان مخالف، پناهندگان كمپ اشرف كه تحت آزار و اذیت از سوی نیروهای تحت نفوذ تهران هستند تضمین شود، تحریم پزشكی كمپ برداشته شده و بعنوان كمپ پناهندگی تحت نظارت كمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل قرار گیرد».
بیانیه شهر داران ضمن محكوم كردن تشدید نقض حقوق بشر در دوران روحانی تاكید كردند مذاكرات اتمی «نبایستی واقعیت غم انگیز ایران را تحت الشعاع قرار دهد … در مقابل فجایع رژیم ایران، مقاومتی وجود دارد كه شایسته احترام و حمایت ما است….. اراده عادی جلوه دادن دیكتانوری كه به اصطلاح اولین «دولت اسلامی» در منطقه است میتواند به رشد بنیادگرایی دامن بزند. كمیته از دولت میخواهد كه آماده باش خود را از دست ندهد و هر گونه امتیاز در مقابل ابهامات رژیم ایران در مورد برنامه هسته ای مخفی خودش را رد كند».
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
4 آذر1393 (25نوامبر2014)