کنفرانس در پارلمان انگلستان
روز چهارشنبه ۱۱بهمن ۱۴۰۲ یک کنفرانس در پارلمان انگلستان با حضور نمایندگان هر دو مجلس عوام و اعیان از احزاب اصلی انگلستان درباره نقش ویرانگر رژیم آخوندی در منطقه و راه حلهای مقابله با آن برگزار شد.
مریم رجوی که به صورت آنلاین به این کنفرانس وصل شده بود برای نمایندگان حاضر در کنفرانس سخنرانی کرد.
نمايندگان مجلسين عوام و اعيان انگلستان طی سخنانی، خواستار حسابرسی از رژيم آخوندها بهخاطر جنگافروزی و تشدید بحران در منطقه شدند و از آلترناتیو دموکراتیک شورای ملی مقاومت و رئيس جمهور برگزيده آن و طرح ده مادهیی وی حمايت كردند. سخنرانان، دولت انگلستان را به قرار دادن سپاه پاسداران در لیست سازمانهای تروریستی این کشور فراخواندند.
در این کنفرانس که با مدیریت آنا فرث، نماینده مجلس عوام برگزار شد، یازده تن از نمایندگان مجلسین انگلستان سخنرانی کردند.
در آغاز این جلسه، مریم رجوی طی سخنانی خطاب به نمایندگان گفت:
مریم رجوی: استراتژی صحیح، سرنگونی رژیم ایران بهدست مردم و مقاومت ایران است
خانم رئیس، دوستان گرامی در کمیته بریتانیایی برای آزادی ایران
قانونگذاران محترم دو مجلس!
گرمترین درودهایم را نثار شما میکنم و ابتکار عمل شما را در بحبوحه جنگ مخرب کنونی در خاورمیانه، که منشأ جنگافروزی یعنی رژیم ایران را برجسته میکنید، تحسین میکنم
جنگ کنونی خاورمیانه قربانیان انبوه برجا گذاشته و متأسفانه بدون هیچ نشانهیی از توقف، همچنان ادامه دارد.
این خونریزی و ویرانی بهای سنگینی است. اما یک حقیقت را برجسته کرده است: رژیم استبداد مذهبی، منشأ جنگ و تروریسم در این منطقه است.
مقاومت ایران طی چهار دهه تلاش سخت بر نقش مخرب این رژیم تاکید کرده است؛ با هزاران اطلاعیه، تظاهرات، کنفرانسها، کتابها و سایر اقدامها، ما نشان دادیم که نیروی محرکه جنگ و تروریسم در منطقه همین رژیم است.
از سال ۱۳۷۰ تا کنون در دست کم ۱۱۰رشته افشاگری، ما جهان را از جزئیات فعالیتهای مخفی این رژیم برای بهدست آوردن بمب اتمی مطلع کردیم. اما متاسفانه جهان غرب به این هشدارهای مهم توجه نکرد. تا این که امروز همه به چشم، حقیقت آن چه را که مقاومت ایران گفته بود، میبینند.
استراتژی صحیح در مقابل رژیم آخوندی
برافروختن آتش جنگ در ۱۵مهر، حمله موشکی به پاکستان و عراق و حمله به دهها کشتی در دریای سرخ از طریق نیروهای نیابتیاش و بیش از ۱۹۰حمله به نیروهای آمریکا در عراق و سوریه. ایجاد یک کریدور از ایران تا سوریه و لبنان برای ارسال سلاح به حزبالله و دیگر نیروهای نیابتی رژیم، ریسک جنگهای مهیب بیشتر را به شدت بالا برده است.
متاسفانه دولتهای غرب فاقد استراتژی روشنی برای پرداختن به این مساله فوری هستند. آنها اغلب از دهه ۱۳۶۰، سیاست مماشات جویانهیی را در رابطه با فاشیسم دینی ایران دنبال کردهاند.
ضرورت بهرسمیت شناختن مبارزه عادلانه مردم و مقاومت ایران
من آمدهام بگویم که یک استراتژی صحیح وجود دارد. استراتژی صحیح، سرنگونی رژیم ایران بهدست مردم و مقاومت ایران است.
هدف، استقرار یک جمهوری کثرتگرا و دموکراتیک، با جدایی دین و دولت که به حقوقبشر، حقوق بینالملل و کنوانسیونهای بینالمللی متعهد است.
شما همواره سیاست درست را در قبال رژیم ایران پیش بردهاید. خوشحالم که همین موضوع را در روز ۱۲بهمن، در مجلس عوام مورد بحث قرار میدهید و به دولت خودتان توصیه میکنید.
حمایت شما از این راهحل و حمایت از کانونهای شورشی جان برکف که برای تحقق این راه حل میجنگند، ارزشمند است. بهخصوص که همراه با فراخوان به نامگذاری سپاه پاسداران در لیست تروریستی است که در جهت اتخاذ یک سیاست درست برای تحقق دموکراسی در ایران و صلح در منطقه است.
در همینجا اجازه بدهید بهطور خاص از عالیجناب باب بلکمن، دیوید جونز، لیام فاکس و همه نمایندگان محترم بهخاطر ارائه قطعنامه (موشن) «آزادی و دمکراسی در ایران» تشکر کنم.
متاسفانه غرب در ۴۰سال گذشته در کنار مردم ایران نبوده، بلکه در کنار دیکتاتوری مذهبی حاکم بر ایران بوده است.
مهم است که غرب مبارزه عادلانه مردم و مقاومت ایران را بهرسمیت بشناسد و از آن حمایت کند و مانعی در برابرش ایجاد نکند.
راه حل نهایی برای صلح و ثبات در منطقه خاورمیانه
در بحران کنونی، دو گزینه اصلی وجود دارد:
گزینه اول بیعملی است این راه حلی است که توسط خامنهای و سپاه پاسداران او حمایت میشود. زیرا به آنها کمک میکند تا هژمونی جنگافروزانه خود را در منطقه برقرار کنند و مانع قیام مردم شوند. کسانی که از این گزینه حمایت میکنند، ادعا میکنند که برای جلوگیری از گسترش جنگ ناچار به بیعملی هستند. اگرچه این استراتژی برای ۴۰سال آزمایش شده است و در هر قدم بحران و جنگ را تشدید کرده است.
اما گزینه دیگری وجود دارد که منشأ جنگ را از میان برمیدارد و صلح و ثبات در منطقه خاورمیانه را تضمین میکند. این گزینه به زیر کشیدن رژیم فعلی توسط مردم ایران است که اخیرا رئیس جمهور قبلیاش آن را حاکمیت یک اقلیت بیان کرد.
رژیم آخوندها بیش از همیشه با نفرت و انزجار مردم ایران مواجه است، به نحوی که امروز مقامات و رسانههای آن هم اذعان میکنند که نمایش انتخابات مجلس رژیم که قرار است یک ماه دیگر برگزار شود مورد تحریم و بیاعتنایی عموم مردم است.
قیام مردم ایران در سال گذشته نفی آخوندها توسط مردم و عزم آنها برای جایگزینی آخوندها را نشان داد. نیروی سرنگونی این رژیم آماده و نیرومند است و متکی به مردم و مقاومت ایران است که قدرت و عزم خود را در هزاران عملیات کانونهای شورشی در یک سال اخیر و نسل جوانی که سر به شورش برداشته، نشان دادهاند.
امروز بسیاری جوانان معترض در زندان در معرض اعدام و هزاران نفر تحت شکنجه قرار دارند.
ما امروز در شرایطی جمع شدهایم که جنگ، خاورمیانه را در خود فروبرده است و رژیم آخوندی شمار اعدام زندانیان در سال ۲۰۲۳را به ۸۶۴نفر رسانده است. موج اعدامها در ماه ژانویه هم ادامه یافت و شامل زندانیان سیاسی و شمار زیادی از هموطنان کرد و بلوچ ما شد.
رژیم حاکم بر ایران، سر مار جنگ افروزی و تروریسم
از یاد نبریم که در سال گذشته مماشات دولتهای غرب با فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران نه تنها به آنها کمک کرد، بلکه رژیم فاشیسم حاکم بر ایران را جریتر کرده است.
آمریکا ۶میلیارد دلار برای رژیم آزاد کرد، و به آن اجازه داد میزان فروش نفت را بسیار بالا ببرد و بر غنیسازی اورانیوم تا مرز خطرناک ۶۰درصد و حتی بیشتر چشم پوشید.
کشورهای غرب و اتحادیه اروپا بهرغم فراخوانهای مکرر قانونگذاران انگلستان و اتحادیه اروپا سپاه را در لیست تروریستی قرار ندادند.
این امتیاز دادنها رژیم و سپاه پاسداران آن را به سركوب، اعدام، تروريسم و جنگافروزی تشویق میکند. اگر غرب یک سیاست قاطعتر داشت میتوانست دخالت رژیم در جنگ را متوقف کند.
تنها صحبت کردن علیه رژیم بدون یک عمل مشخص و یا تحریم تعدادی از فرماندهان سپاه یا مقامات نمیتواند این رژیم را متوقف کند. امروز حتی آنهایی که ناباورند و کشورهایی با منافع مشخص نمیتوانند انکار کنند که سرمار جنگافروزی و تروریسم درتهران تحت حاکمیت آخوندهاست.
از اینرو بار دیگر جهان را به اتخاذ یک سیاست قاطع در مقابل رژیم استبداد مذهبی در ایران که لازمه صلح در منطقه و جهان است، فرامیخوانم.