پیام خانم مریم رجوی به کنفرانس استونی با حضور نمایندگان مجلس
پیام خانم مریم رجوی به کنفرانس استونی با حضور نمایندگان مجلس
خانم مریم رجوی رئیسجمهور برگزیده مقاومت ایران
مریم رجوی: برای صلح و امنیت، زمان آن است که اروپا یک سیاست جدید را اتخاذ کندنمایندگان محترم استونی دوستان عزیز
یکسال پیش اکثریت اعضای پارلمان استونی با صدور بیانیهیی از مقاومت ایران برای آزادی و دموکراسی حمایت کردند. آن بیانیه که توسط رئیس پارلمان و رؤسای هشت کمیسیون امضا شده بود، سند ارزشمندی است حاکی از پیوندها و مشترکات میان مردم دو کشور در برابر فاشیسم دینی و نیز در پایبندی به ارزشهای جهانشمول.
اکثریت پارلمان استونی تأکید کردهاند: «با توجه به اینکه رژیم ایران تمام مسیرهای سیاسی برای تغییر را مسدود کرده است، جهان آزاد باید حق مردم ایران برای قیام و حق کانونهای شورشی مجاهدین خلق برای مقابله با سپاه پاسداران را بهرسمیت بشناسد».
این دقیقاً همان حقی است که در قطعنامه ۱۱۴۸ مجلس نمایندگان آمریکا که توسط اکثریت اعضای کنگره از هر دو حزب اسپانسر شده مورد تأکید قرار گرفته است. سنای بلژیک و سنای اسپانیا نیز در سال گذشته قطعنامههای مشابهی را بهتصویب رساندهاند.
مواضع مشابهی توسط بیانیههای اکثریت اعضای مجلس ملی فرانسه، مجلسین انگلستان و مجلسین ایتالیا و اکثریت ۲۷مجلس قانونگذاری دیگر و همچنین ۱۳۷رهبر سابق از کشورهای مختلف از حق مردم ایران برای سرنگونی این رژیم دفاع کردهاند.
حقیقت این است که رژیم حاکم بر ایران نه فقط دشمن مردم ایران و عامل تباهی و عقبگرد کشور ما و از بین بردن استعدادهای انسانی مردم ما است؛ بلکه عامل تباهی و عقبگرد برای همه جهان است. سرچشمه جنگ در خاورمیانه، منبع تروریسم و مواد مخدر برای اروپا و برهمزننده صلح و امنیت برای همه جهان.
از چهار دهه پیش ما بارها هشدار دادیم که رژیمی که در ایران قتلعام میکند، اگر جهان در برابرش نایستد، جنایت و ترور و تبهکاری را به همه جهان صادر میکند. متأسفانه دولتهای غربی انتخاب کردهاند که اخطارهای ما را نادیده بگیرند که باعث جریتر شدن رژیم شده است.
از طرف دیگر وقتی که آتش جنگ در اوکراین شعله کشید، رژیم با انبوه پهپادهایش فعالانه در کشتار مردم اوکراین و ویران کردن آن کشور مشارکت کرد.
کشورهای غربی بهدلیل توهم پیدا کردن جناح مدره در داخل رژیم از مسئولیتهای بینالمللی خود برای انجام اقدامات ضروری طفره رفتند. آنها هرگز گمان نمیکردند آتش جنگافروزی رژیم به اروپا هم سرایت کند.
دولتهای اروپا حتی در برابر سیاست گروگانگیری آخوندها سرخم کردند. آنها هر بار در ازای آزادی اتباع دستگیر شده خود در ایران، امتیازاتی را تسلیم رژیم کردند که به گروگانگیری بیشتر راه برد. البته عمده این امتیازها هم از جیب مردم و مقاومت ایران پرداخت شد.
تروریسم رژیم در اروپا نه فقط مخالفان ایرانی بلکه سیاستمداران اروپایی را هم هدف قرار داده است. قابل ذکرترین آن تلاش برای قتل دکتر آلخو ویدال کوادراس معاون سابق پارلمان اروپاست.
رژیم همچنین از بازارهای اروپا برای تأمین تجهیزات برای سرکوب مردم یا پیشبرد برنامه بمب اتمی خود یا ساختن پهپادهای جنگی که علیه کشورهای اروپایی مورد استفاده قرار میگیرد استفاده میکنند.
سیاست صحیح در قبال رژیم آخوندی
به تدریج ما شاهد فهم جدیدی برای یک سیاست متفاوت در غرب هستیم.
در سه سال اخیر پارلمانها در لیتوانی، هلند، سوئد و انگلیس و پارلمان اروپا بهطور رسمی لزوم قرار دادن سپاه پاسداران در لیست تروریستی اروپا را تصویب کردهاند.
برای صلح و امنیت، زمان آن است که اروپا یک سیاست جدید را اتخاذ کند.
در این رابطه همانگونه که شاهد آن در برخی کشورها بودهایم، پارلمانهای کشورهای اروپایی نقش مهمی را میتوانند ایفا کنند.
عنصر کلیدی این تغییر، بهرسمیت شناختن مبارزه مردم ایران برای سرنگونی دیکتاتوری ضدبشری آخوندهاست.
مردم ایران خواهان تغییر هستند. آنها خواهان یک جمهوری دموکراتیک هستند که بتوانند سرنوشت خود را بهدست بگیرند.
برنامههای شورای ملی مقاومت ایران این دیدگاه را محقق میکند و توسط مردم ایران حمایت میشود.
طرح شورا از جمله شامل انتخابات آزاد و عادلانه، برابری زن و مرد، جدایی دین و دولت، خودمختاری ملیتهای مختلف در چارچوب تمامیت ارضی، همزیستی مسالمتآمیز منطقهیی و یک ایران غیرهستهیی است.
امیدوارم پارلمان و دولت استونی در این ابتکار پیشقدم شوند و از این راه اتحادیه اروپا را به تصحیح سیاست خود ترغیب کنند.
از همه شما متشکرم.