آمار جانگداز قربانيان كرونا از ۳۹۱ هزار نفر بيشتر است
- مرکز تحقیقات ویروس شناسی: در این شرایط ممکن است مرگها چهار رقمی شود
- سازمان نظام پزشکی: تعداد بیمارانی که با شیوع موج دلتا در اورژانس حضور پیدا میکنند ۲ تا ۴ برابر تعداد استاندارد است
- ایسکانیوز: در یک ماه گذشته موارد بستری جدید ۲۹.۴ درصد، ICU ۵۳.۲۹ درصد و فوتی ۵۹.۹ درصدی افزايش داشته است
- بیمارستان قائم مشهد: بیمارانICUبدحال تر ميشوند. بیماران پشتICUمنتظر هستند. نگران ورود لامبدا و موج ششم هستیم
- به گزارش دانشگاههاي پزشكي جانباختگان كرونا در آذربايجان شرقي روزانه ۲۵ و در آذربايجان غربي ۳۳ نفر است
- دانشگاه پزشکی خراسان شمالی: ابتلا و بستری بقدری افزایش یافته که تخت خالی وجود ندارد و بیمارستانها حالت بحرانی دارند
سازمان مجاهدين خلق ايران بعد از ظهر امروز شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۰ اعلام كرد آمار جانگداز جانباختگان كرونا در ۵۴۷ شهر از ۳۹۱ هزار نفر بيشتر است. در آذربایجان شرقی به ۱۴۱۱۸ نفر، در آذربایجان غربی به ۱۳۷۱۸ نفر، در اردبیل به ۴۸۶۰ نفر، در البرز به ۱۱۳۹۳ نفر، در اصفهان به ۲۵۷۸۰ نفر، در تهران به ۹۱۸۴۶ نفر، در خراسان جنوبی به ۳۵۵۶ نفر، در خراسان رضوی به ۲۸۳۸۵ نفر، در خراسان شمالی به ۵۱۴۴ نفر، در خوزستان به ۲۴۰۵۶ نفر، در سیستان و بلوچستان به ۱۱۶۶۵ نفر، در فارس به ۱۳۸۸۲ نفر، در قزوین به ۴۳۲۹ نفر، در قم به ۱۰۹۸۵ نفر، در کرمان به ۱۰۱۳۸ نفر، در کرمانشاه به ۶۸۷۳ نفر، در گلستان به ۹۳۴۵ نفر، در گیلان به ۱۳۳۸۵ نفر، در مازندران به ۱۵۱۹۰ نفر، در مرکزی به ۷۴۶۸ نفر، در هرمزگان به ۶۷۸۰ نفر، در همدان به ۷۶۶۳ نفر و در یزد به ۶۷۵۳ نفر رسیده است.
خبرگزاری حکومتی ایسکانیوز امروز نوشت: بر اساس آمار حكومتي در يك ماه گذشته موارد شناسایی شده جدید بیماری ۳.۷ درصد، موارد بستری ۲۹.۴ درصد، موارد بستری در ICU ۵۳.۲۹ درصدی و موارد فوتی ۵۹.۹ درصد افزايش داشته است. در یک ماه گذشته متوسط روزانه ۵۰۹ نفر فوتی ناشی از بیماری کرونا ثبت شده است.
ناجی، رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه پزشکی بهشتی گفت: «روش و اقداماتی که انجام میدهیم، اصلا درست نیست. در این شرایط ممکن است مرگها چهار رقمی هم بشود. چیزی که اکنون با مرگ ۷۰۹ تایی میبینیم، مربوط به دو هفته قبل است. با توجه به این شرایط همچنان در هفتههای آینده باید انتظار مرگهای اینچنینی و حتی بالاتر را داشته باشیم. وقتی وزیر بهداشت در بحبوحه کرونا دارد معرفی میشود و در یک جلسه سربسته با تعداد زیادی از افراد، بدون ماسک حضور پیدا کرده، مقداری دلسردکننده است» (خبرگزاری صدا و سیما رژیم ۶شهریور ۱۴۰۰).
کرمانپور مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی گفت: «تعداد بیمارانی که با شیوع موج دلتا در اورژانس حضور پیدا میکنند بین ۲ تا ۴ برابر تعداد استاندارد حضور بیمار در اورژانس است یعنی به طور مثال در اورژانسی که پزشک باید به ۳۰ تخت خدمات رسانی کند در حال حاضر به ۶۰ تا ۸۰ نفر خدمت میدهد و نیروی انسانی با شیفت بیشتر دچار خستگی و عوارض می شود و به خودش آسیب میرساند و باعث افت کیفیت خدمات می شود» (خبرگزاری پاسداران ۶ شهریور۱۴۰۰).
در خراسان رضوی رئیس بیمارستان قائم مشهد در مورد آخرین وضعیت مشهد گفت: «در حوزه تختهای ICU در مضیقه جدی هستیم، بیمارستان قائم دوران سختی را طی میکند و فوتیها پایین نیامده و بیماران ICU به سمت بدحال شدن پیش میروند. همچنان بیمارانی پشتICUمنتظر خالی شدن تخت هستند. نگران مرزهای کشور و ورود لامبدا و موج ششم هستیم و اگر لامبدا همزمان با پیک فعلی وارد شود، واقعا مشکل پیچیدهای در مشهد خواهیم داشت و فاجعه خواهدبود. بیماری فارچ سیاه نیز در حال زیاد شدن است» (ایسنا ۶ شهریور۱۴۰۰).
در خراسان شمالی، رییس دانشگاه پزشکی گفت: «تعداد موارد ابتلا و بستری بقدری افزایش یافته که دیگر تخت خالی وجود ندارد و بیمارستانها در حالت بحرانی قرار دارند» (ایسنا ۶ شهریور۱۴۰۰).
در آذربایجان غربی، دانشگاه پزشکی اعلام کرد:«در شبانه روز گذشته ۳۳ بيمار كرونايي جان باختند.۲۰۹۹ بیمار بستري هستند و ۳۰۶ نفر آنها در ICU هستند» (خبرگزاری صدا و سیما رزیم ۶ شهریور۱۴۰۰).
در آذربایجان شرقی معاون دانشگاه پزشکی تبریز گفت: «تعداد فوتیهای ناشی از کرونا افزایش قابل توجهی داشته و روزانه به بیش از ۲۵ فوتی رسیده و روزانه بین ۱۰۰۰ تا ۱۱۰۰ بیمار جدید کرونا در استان گزارش میشود» (ایسنا ۶ شهریور۱۴۰۰).
در اصفهان، سخنگوی دانشگاه پزشکی از قرار گرفتن ۲۲ شهرستان اصفهان در وضعیت قرمز کرونا خبر داد و گفت: «روند ابتلاء و بستری بیماران همچنان صعودی است و گویا هنوز به قله این موج نرسیدهایم. بیمارستانها از بیماران مبتلا به کرونا اشباع شده است» (خبرگزاری حکومتی مهر ۶شهریور ۱۴۰۰).
در خوزستان معاون دانشکده پزشکی شوشتر گفت: «در پی حجم زیاد مراجعه به بیمارستان خاتمالانبیا و تکمیل ظرفیت این بیمارستان، آخرین سنگر دانشکده پزشکی یعنی بیمارستان الهادی نیز برای بستری بیماران مبتلا به کرونا تخصیص یافت» (ایسنا ۶ شهریور۱۴۰۰).
دبيرخانه شوراي ملي مقاومت ايران
۶ شهریور ۱۴۰۰ (۲۸ اوت ۲۰۲۱)