سال ۱۳۹۹

فاجعه كرونا در ايران: آمار جانگداز قربانيان در ۴۸۰ شهر از ۲۱۵ هزار و ۷۰۰ نفر بيشتر است

وزارت بهداشت: ويروس جهش يافته به مرحله گردش در كشور وارد شده است

• حریرچی: هیچوقت به اندازه امروز در مورد کرونا نگران نبودم. این ویروس جهش یافته را در تهران می‌بینیم در آبیک می‌بینیم شهرهای دیگه می‌بینیم. این ویروس در کشور ما به مرحله گردش وارد شده است

• وزارت بهداشت رژیم: ویروس جهش‌یافته انگلیسی زنگ خطر جدی خیز چهارم است و میزان سرایت و مرگ آوری بیشتری دارد
• سازمان نظام پزشکی: افزایش بیماران کرونا در بیمارستان ها شروع شد و «ICU»ها در حال پر شدن است
• زالی: ۷ مورد بیماری کووید ۱۹ انگلیسی در استان تهران شناسایی شد.
• عضو کمیسیون شهر از «جهش ایرانی ویروس کرونا» ابراز نگراني كرد و از وزارت بهداشت خواست واکسن كافي وارد كند
• خوزستان: سرعت انتشار ویروس به حدی زیاد است که در یک هفته، موارد مبتلا ۷۵ درصد و موارد بستری ۶۵ درصد افزایش یافته است. ۷۰ درصد مردم در مناطق قرمز هستند

سازمان مجاهدين خلق ايران بعد از ظهر امروز یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ اعلام كرد آمار جانگداز جانباختگان كرونا در ۴۸۰ شهر از ۲۱۵ هزار و ۷۰۰ نفر بيشتر است. شمار قربانيان در آذربایجان شرقی به ۸۱۷۳ نفر، در آذربایجان غربی به ۷۹۹۳ نفر، در اصفهان به ۱۳۸۲۰ نفر، در ایلام به ۲۲۲۶ نفر، در تهران به ۵۱۶۹۱ نفر، در خراسان رضوی به ۱۴۴۳۰ نفر، در خراسان شمالی به ۳۳۲۸ نفر، در خوزستان به ۱۰۸۲۵ نفر، در سیستان و بلوچستان به ۵۱۴۶ نفر، در کردستان به ۳۷۲۲ نفر، در گلستان به ۵۵۹۹ نفر، در لرستان به ۸۸۲۸ نفر و در مازندران به ۹۰۳۲ نفر رسیده است.

حریرچی معاون وزیر بهداشت گفت: «ویروس نشان داد که جهش پیدا می‌کند. جهش های بد پیدا می‌کند. اون چیزی که تو انگلیس و برزیل و آفریقای جنوبی پیش آمده کشندگی‌اش بالاست. اين را در تهران می‌بینیم آبیک می‌بینیم شهرهای دیگه می‌بینیم. این ویروس در کشور ما به مرحله گردش وارد شده. به اندازه الآن هیچوقت در مورد کرونا نگران نبودم… مردم خسته هستند ارائه کنندگان خدمات دولتی و غیردولتی خسته هستند. کشوری که رشد اقتصادی منفی را تجربه کرده حالا با كرونا مواجه ميشود كه هم آدم می‌کشد هم اقتصاد را، بیکاری را بالا می‌برد هم تورم ایجاد می‌کند گرانی ایجاد می‌کند، در مملکتی که گرانی هم از قبل بوده و تورم دو رقمی تویش متداول بوده… بعد از مدتی مردم فرسوده می‌شوند» (تلویزیون رژیم ۲۶بهمن).

لاری سخنگوی وزارت بهداشت رژیم گفت: «روند صعودی موارد بستری کرونا در برخی استانها همزمان با مشاهده موارد ویروس جهش‌یافته انگلیسی زنگ خطر جدی در جهت ورود به خیز چهارم کرونا در ایران است» (ایرنا ۲۶ بهمن).

کرمانپور، مدیرکل روابط عمومی نظام پزشکی نوشت: افزایش بیماران کرونا در بیمارستان ها شروع شد و «ICU»ها در حال پر شدن است» (ایرنا ۲۶ بهمن).

در تهران، زالی، رییس ستاد کرونا «از شناسایی ۷ مورد بیماری کووید ۱۹ انگلیسی در استان تهران خبر داد و گفت: یکی از کانون‌هایی که ما توانستیم این ویروس جهش‌یافته را با اثبات آزمایشگاهی پیدا کنیم در استان تهران بوده، یکی از مواردی که دچار این بیماری بودند در اواخر هفته گذشته فوت شد» (تلویزیون رژیم ۲۵ بهمن).

خداکرمی، عضو کمیسیون سلامت شورای شهر از «جهش ایرانی ویروس کرونا» ابراز نگراني كرد و از وزارت بهداشت خواست واکسن كافي وارد كند(ایرنا ۲۶ بهمن).

در خوزستان، رئیس دانشگاه پزشکی اهواز نوشت: «سرعت انتشار ویروس به حدی زیاد است که فقط یک هفته، تعداد مبتلايان ۷۵ درصد و بستریها ۶۵ درصد افزایش یافته است» (خبرگزاری سپاه پاسداران ۲۶ بهمن). رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: «۱۰ شهر قرمز استان بیش از ۷۰ درصد جمعیت استان را تشکیل می دهند که تمام مردم این مناطق در خطر ابتلا هستند و این شرایط را سخت تر می کند. ممکن است موارد دیگری از ابتلا به ویروس جهش یافته در استان داشته باشیم که ما از آن بی اطلاع هستیم. ما با ویروسی سر و کار داریم که قدرت انتقال در آن روز به روز افزایش یافته و در بین سنین پایین تر شایع شده است. ویروس از مناطق شهری به مناطق روستایی کشیده و روستائیان نیز در خطر ابتلا به این هستند» (ایرنا ۲۶ بهمن).

در آذربایجان غربی، رییس دانشگاه پزشکی گفت بستری روزانه برای نخستین بار در زمستان، سه رقمی شد و به ۱۰۲ نفر رسيد. به اين ترتيب بستريها به ۴۸۸ تن رسید كه ۱۳۲ نفر در“ICU” و ۳۴ نفر به ونتیلاتور» وصل هستند(ایرنا ۲۵ بهمن).

سایت حکومتی همشهری درباره آمارهاي مهندسي شده رژيم نوشت: «یک هفته است مبتلایان روزانه بالای ۷ هزار نفر است. در ماههاي گذشته با همین تعداد ابتلا، شمار فوتی‌ها چندین برابر آمارهای فعلی بود. همه اینها در شرایطی است که به‌گفته متخصصان، نه ویروس ضعیف شده و نه از شدت آن کاسته شده است» (همشهری ۲۶ بهمن).
دبيرخانه شوراي ملي مقاومت ايران
۲۶ بهمن ۱۳۹۹ (۱۴ فوریه ۲۰۲۱)

Related Articles

Back to top button