سال ۱۳۹۹

آمار جانگداز قربانیان کرونا در ۴۴۰شهر کشور از ۱۰۷هزار و ۵۰۰نفر بیشتر است

o          نمکی: در برخی نقاط کشور، شعله‌های جدیدی از کرونا و موج سوم بیماری را می‌بینیم

o          حریرچی: بستری هفتگی در اوج بیماری در اسفند و فروردین ۷۹۰۰بود و در هفته اول اردیبهشت به ۱۹۷۱رسید. الآن ۵برابر شده و به ۹۶۴۰رسیده است. در تهران هفته آخر اردیبهشت ۳۸۵ تا بستری داشتیم، هفته گذشته ۲۳۳۰ تا بستری داشتیم. الآن بیشتر از هر زمان دیگر در تهران بستری داریم این فاجعه است.

o          زالی: از آنجا که با امواج بیماری روبه‌رو هستیم، برخی از محدودیت‌هایی که در گذشته در تهران اعمال شد باید دوباره اعمال شود.

o          وزارت بهداشت مبتلایان قطعی ۲۴ساعت گذشته را ۳۷۱۲نفر اعلام کرد که بالاترین رقم از ابتدای شیوع کرونا در ۷ماه گذشته است. بیماران وخیم را ۳۹۲۲نفر ذکر کرد که در ۴۰روز گذشته بی‌سابقه است

سازمان مجاهدین خلق ایران بعدازظهر امروز سه‌شنبه ۱مهر ۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانگداز جان‌باختگان کرونا در ۴۴۰شهر از ۱۰۷هزار و ۵۰۰نفر بیشتر است. شمار قربانیان در آذربایجان شرقی به ۳۲۳۸نفر، در آذربایجان غربی به ۲۸۳۶نفر، در البرز به ۳۰۱۷نفر، در اصفهان به ۵۱۶۹نفر، در ایلام به ۸۹۹نفر، در تهران به ۲۵۸۳۹نفر، در چهارمحال و بختیاری به ۸۲۱نفر، در خراسان رضوی به ۷۹۰۲نفر، در خراسان شمالی به ۱۸۸۹نفر، در زنجان به ۱۰۲۱نفر، در کهگیلویه و بویراحمد به ۷۷۰نفر، در گلستان به ۳۰۲۱نفر و در لرستان به ۴۸۱۸نفر رسیده است.

سخنگوی وزارت بهداشت امروز اعلام کرد: «بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، در ۲۴ساعت گذشته، سه هزار و ۷۱۲بیمار جدید کرونا در کشور شناسایی شد که بالاترین رقم از ابتدای شیوع کرونا در ۷ماه گذشته است». وی افزود: «۳۹۲۲نفر از بیماران کرونایی در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند» که در ۴۰روز گذشته بی‌سابقه است.

نمکی وزیر بهداشت رژیم به‌دنبال شیوع کرونا در استانهای مختلف گفت: «در برخی قسمت‌ها، شعله‌های جدیدی از کرونا و موج سوم بیماری را در برخی نقاط کشور می‌بینیم» (خبرگزاری نیروی قدس ۱مهر).

حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت رژیم گفت: «دچار یک فاجعه‌یی شدیم. در قم هفته آخر اردیبهشت هفتگی ۱۶بستری داشتیم، هفته گذشته ۵۳۱بستری داشتیم. در تهران ما هفته آخر اردیبهشت ۳۸۵بستری داشتیم، هفته گذشته ۲۳۳۰بستری و این روند ادامه دارد در اصفهان و آذربایجان‌شرقی اینجوری هستیم و در استانهای دیگر این روند صعودی طی می‌شود و با توجه به این‌که با یک فاصله‌یی از بستریها مرگ و میرها رخ می‌دهد هنوز این روند مرگ و میر هفته‌یی هزار و چند صد تایی متأسفانه ادامه پیدا خواهد کرد… اینها فقط موارد مرگ مثبت هست… معمولاً چون حدود ۳۰درصد، ۴۰درصد تست منفی دارد یک ضریبی هم باید به این بخورد. میزان موارد بستری هفتگی ما به ۹۶۴۰تا رسیده قبلاً در اوج بیماری در اسفند و فروردین ۷۹۰۰بوده و در هفته اول اردیبهشت به ۱۹۷۱ رسیده بود ولی متأسفانه الآن حدود نزدیک ۵برابر بستری هفتگی ما در کل کشور شده است» (شبکه خبر رژیم ۳۱شهریور).

در تهران، زالی رئیس ستاد کرونا تهران گفت: «تفاوت موج سوم با موج‌های قبلی در این است که خیلی سریع‌تر از موج دوم و اول، تعداد مبتلایان بستری نسبت به مبتلایان سرپایی در حال افزایش است و قدرمطلق بیمارستانی نیز نسبت به امواج قبلی طبیعتاً افزایش بیشتری پیدا کرده است. هم‌چنین تعداد افرادی که در موج سوم بستری در ICU بستری می‌شوند، نسبت به قبل افزایش بیشتری را نشان می‌دهد، برخی از محدودیت‌هایی که در گذشته در تهران اعمال شد با توجه به شرایط فعلی تهران نیز باید دوباره اعمال شود و ما نیازمند اعمال محدودیتهای بیشتری هستیم» (ایلنا ۱شهریور).

در البرز، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گفت: «از دیروز تا امروز، ۱۰۵بیمار کرونایی بستری شده‌اند. متأسفانه در ۲۴ساعت گذشته ۱۲بیمار جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان‌باختگان این بیماری در استان به ۱۱۰۰نفر رسیده است» (ایسنا ۱مهر).

در آذربایجان غربی، معاون دانشگاه علوم پزشکی گفت: «در ارومیه به‌شدت تحت فشار هستیم و تعداد مبتلایان و بیماران بستری افزایش یافته است. در حال حاضر بخشی از بیمارستان خمینی را به کرونا اختصاص دادیم. ظرفیت بیمارستان طالقانی به‌طور کامل تکمیل شده است. در شرایط بحرانی قرار داریم و بیمارستانهای شهر از جمله عارفیان، ارتش و سایر بیمارستانها باید پای کار بیایند. تعداد بستریها در ارومیه نسبت به ۱۰تیر (بالاترین آمار بیماران بستری) ۱.۵ برابر شده است» (خبرگزاری حکومتی مهر ۱مهر).

در قم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: «وضعیت در قم از بیستم شهریور فوق قرمز شده است و شاهد افزایش بیماران در بیمارستانها هستیم. مقرر شد از اول مهرماه در بیمارستان امام رضا قم نیز بیماران با علایم کرونا پذیرش شوند» (ایرنا ۱مهر).

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۱مهر۱۳۹۹ (۲۲سپتامبر ۲۰۲۰)

Related Articles

Back to top button