اجلاس سه روزه شورای ملی مقاومت ایران در آغاز چهلمین سال تأسیس شورا
اجلاس سه روزه شوراي ملي مقاومت ايران كه از پنجشنبه ۲ مرداد آغاز شد و در ۴۴ نقطه در ۱۱ كشور فرانسه، آلمان، انگلستان،آمريكا، سوئد، نروژ، اطريش، هلند، بلژيك، ايتاليا و آلباني جريان داشت، در بامداد يكشنبه ۵ مرداد به پايان رسيد.
در اجلاس نهايي خانم مريم رجوي رئيس جمهور برگزيده شوراي ملي مقاومت براي دوران انتقال حاكميت به مردم ايران به مناسبت آغاز چهلمین سال تأسیس شورا سخنرانی ايراد کرد.
خانم رجوی خاطرنشان كرد که شورا در اين ۴۰ سال بالاترين و مؤثرترين نيروي مبارز ضد رژيم ولايت فقيه بوده و بالاترين رنج و رزم و خون و فدا را داشته و اكنون با تمام توان به سوي سرنگوني رژيم و برقراري حاكميت جمهور مردم به پيش ميرود. او با مرور تاريخچه شورا گفت، سير وقايع و تحولات ۴ دهه گذشته صحت مباني و اصول و نظرگاههاي پايهيي شورا را به اثبات رسانده است. شورا از آغاز اعلام كرد كه رژیم ولایت فقیه نه استحالهپذیر است و نه قابل اصلاح، نه مذاکرهپذیر است و نه با صلح و صلحطلبی سنخیتی دارد. این رژیم نه «معتدل» و«میانه رو» خواهد شد و نه قادر خواهد بود به «بازسازی» کشور بپردازد و از تروریسم و ارتجاع دست بر دارد. در بحبوحة جنگطلبي خميني كه در طرف ايران يك ميليون كشته بر جاي گذاشت، شورا و مسئول آن با شجاعت پرچم صلح برافراشتند و با ريسك پذيري فوق العاده، عليه جنگ شومي قيام كردند كه خميني با فريبكاري آن را يك واجب شرعي و يك وظيفه ملي جلوه ميداد.
شورا ۳۰ سال پيش، وقتي كسي كمترين توجه يا اطلاعي در باره پروژههاي اتمي اين رژيم نداشت، به افشا و مقابله با فعالیتهاي مخفی رژیم برای ساختن بمب اتمی برخاست و خواهان يك ايران غير اتمي گرديد. شورا در همه جا و بر سر همه بزنگاهها به افشاي سياست ننگين مماشات با فاشيسم ديني حاكم بر ايران و مقابله با وطنفروشي و قراردادهاي ضدميهني این رژیم برخاسته و در همه جا دفاع از منافع ملی ايران را پیشاروی خود داشته است.
خانم رجوي افزود: هدف شوراي ملي مقاومت نه کسب قدرت، بلکه انتقال قدرت بهمردم ایران است. طبق مصوبات شورا، دولت موقت بايستي حداكثر طي ۶ ماه از طريق يك انتخابات آزاد، مجلس مؤسسان و قانونگذاري ملي را تشكيل دهد. وظيفه انتقال حاكميت، تا آنجا كه به دولت موقت مربوط مي شود، به محض تشكيل مجلس مؤسسان و قانونگذاري ملي، پايان ميپذيرد.
خانم رجوی گفت، همچنانكه مسئول شورا در اثناي قيام در ديماه ۹۶ اعلام كرد، شورا كماكان به دور از هرگونه تنگ نظري و پافشاري بر مواضع و برنامه و مصوبات خود، به جبهه همبستگي ملي براي سرنگوني استبداد مذهبي فراخوان ميدهد و آماده همكاري با همة نيروهاي جمهوريخواهي است كه با نفي كامل نظام ولايت فقيه، براي استقرار يك نظام سياسي دموكراتيك و مستقل و مبتني بر جدايي دين از دولت، مبارزه ميكنند.
در اجلاس شورا تحولات و رخدادهاي ميهنمان به ويژه پس از قيام آبان در عرصههاي گوناگون مورد بحث و بررسي و تبادل نظر قرار گرفت. شورا همچنين گزارشهای گردهمایی جهانی ایران آزاد را که در ارتباط زنده بین سی هزار نقطه در ایران و بیش از صد شهر جهان با شرکت هزار شخصیت سیاسی از کشورهای مختلف برگزار گردید، مورد بحث قرار داد و بازتابها و تأثیرات آن در داخل ایران و درسطح بین المللی را بررسي كرد.
شورا گردهمایی جهانی ایران آزاد و برگزاری اجلاسهای سهگانه آن را که در بحبوحه محدودیتهای همهگیری کرونا «بزرگترین گردهمایی آنلاین جهانی» توصیف شده است، سلسله عملیاتی بزرگ در امر ارتباطات آن هم با رعایت پروتکلهای ضروری کرونا ارزيابي كرد كه حاكي از توانمندي خارق العاده مقاومت ایران رو در روی استراتژی خامنه ای برای بهره برداری از«فرصت کرونا»ست.
خامنه ای، چنان که در اسفند ۹۸ گفت، در صدد بوده و هست تا از تهدید کرونا برای جان و سلامت مردم ایران در راستای زمینگیر کردن جامعة انفجاری و متوقف کردن روند مقاومت و قیام، برای رژيمش«فرصت» بسازد. مقاومت ایران، اما، با اطلاعيهها و موضعگيريهاي روشنگر روزانه، با ارائه مستمر گزارشها و آمار و ارقام از سراسر ايران، با افشا و انتشار اسناد و مكالمات دروني رژيم، با فعاليتهاي وقفهناپذير بينالمللي و با برگزاری این گردهمایی و امواج امید بخش و انگیزاننده آن، دیوارهای سیاه کرونای ولایت فقیه و استراتژی کلان تلفات آخوندها را با پتکهای گران در هم کوبید.
این رخداد بی سابقه، چنان که مسئول شورا در پیام قدردانی از رزمندگان و زحمتكشان «كهكشان ۹۹» گفت، برق از سر دشمن پرانده و قاطبه عمله و اكره را دچار وحشت و جنون کرده است. کر هماهنگ و هیستریک رژیم آخوندی و عقبه آن در خارج کشور با مشاركت پسماندهای شاه و مرتجعان چپ نما در واکنش به همين كهكشان و پخش سخنرانی رئيس جمهور برگزیده مقاومت در رسانهها، بازتاب واضح تلخکامی و نگرانی آنها از چشم انداز قیام و سرنگونی و جایگزینی تنها آلترناتيو دموكراتيك و مستقل است؛ آنها در تحليل نهايي، كساني هستند كه در بزرگترين و مهمترين جبههبندي سياسي ايران امروز، رژيم آخوندها را بر شوراي ملي مقاومت ترجيح ميدهند. همچنانكه خانم رجوي در يكي از سخنرانيهاي گردهمايي جهاني گفت، براي شناختن هر كس و هر جريان، به سادگي ميتوان از او پرسيد كه انتخاب واقعي خود را بين رژيم ولايت فقيه و شوراي ملي مقاومت در اين نبرد سنگين و غير قابل انكار ۴۰ ساله، مشخص كند.
در اجلاس شورا شکست و رسوایی توطئههای تروريستي و شيطان سازي علیه مقاومت در آستانه گردهمایی جهانی ایران آزاد مورد بحث قرار گرفت. اين توطئهها با تیترهای درشت رسانههای حکومتي درباره جمع آوري هزاران امضا و دخیل بستن به مقامات البانی برای پذيرش خانوادههای وزارتی و مزدوربچگان مربوطه به اشرف ۳ به طور ناگهاني کلید خورد. نمونه ديگر، نقشة رژیم برای ربودن جنبش دادخواهی و نیرنگهای چند وجهی وزارت اطلاعات از طريق يك مزدور نفوذي بود كه با انتشار كليپ مكالمات دژخيمان قضاييه جلادان در اطلاعيه كميسيون امنيت و ضد تروريسم شورا درهم شكست.
در اجلاس شورا، موضوع كرونا و ابعاد و آثار و آمار قربانيان، اوضاع انفجاری جامعه، زبانه کشیدن شعله قیامهایی که در آبان و دیماه ۹۸ به خاک و خون کشیده شدند، خروش مردم بهبهان و نحوه مقابله رژيم با آن، مشکلات طاقت سوز معیشتی، گرانی و فقر روز افزون در بحبوحة کرونا، اعتراضهاي مردمی در سراسر ميهن، شورش در زندانها، اعدامهاي رژيم، فريادهاي اعتراضي «اعدام نكنيد» ميليونها انسان در فضاي مجازي و فعالیتهاي کانونهای شورشی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. حمايت بينالمللي از قيام مردم ايران و آلترناتيو دموكراتيك در فاصله دو اجلاس شورا كاملاً چشمگير است. قطعنامه دو حزبي اكثريت مجلس نمايندگان آمريكا در حمايت از برنامة ۱۰ ماده اي خانم رجوي، نفي ديكتاتوريهاي شاه و شيخ و برقراري یک جمهوري دمکراتیک، غیر مذهبی و غیر اتمی در ايران؛ از اين جمله اند.
شورا در مبحث تحولات بین المللی و منطقهیی، به طور خاص به ضربات وارده بر استراتژی مداخلهجویی و بحرانسازی خامنه ای در سوریه و عراق و لبنان پرداخت. قیام اکتبر جوانان عراقی و تنفر آنها از دخالتهای رژیم آخوندی و تنزل موقعیت و تضعیف دست نشاندگان رژيم در این کشور پس از هلاکت قاسم سلیمانی، از مهمترين وقايع اين دوره بود.
در اجلاس شورا ۵۰ تن از اعضا در باره تاريخچه ۴۰ ساله شورا و پایداری و مرزبندیهای سیاسی یگانه جایگزین دموکراتیک در یکی از بغرنجترین و متلاطمترین مقاطع تاریخ ایران سخن گفتند. در اين اجلاس ۸۲ تن از ناظران و همپیمانان شورا شرکت داشتند و شماری از آنان سخنانی ایراد کردند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۷ مرداد ۱۳۹۹