سال ۱۳۹۹

آمار قربانیان کرونا در ۳۴۲شهر کشور بیش از ۶۹هزار و ۳۰۰نفر است

هشدار مسخره روحانی نسبت به ”کرونا هراسی“ و ادعای مضحک این‌که وضع ایران از سایر کشورها بهتر است

رئیس شورای شهر تهران: ۷۰درصد تقصیر اوجگیری مجدد کرونا حکومت است.

معاون ستاد کرونا در تهران: وضعیت تهران قرمز است و تمام ظرفیت درمان زیر بار رفته و بیش از ۱۰۰بیمارستان از ۱۸۰بیمارستان درگیر کرونا هستند.

رئیس بیمارستان خمینی: مراجعه کنندگان نسبت به سه هفته گذشته ٥برابر افزایش یافته، آنها که بدحال‌ترند مراجعه می‌کنند.

استاندار البرز: شرایط به‌مراتب سخت‌تر از پیک اول در فروردین است، بیمارستانها مملو از مبتلایان کرونایی است و کادر بهداشت و درمان، خسته هستند.در البرز به وضع اضطرار رسیده‌ایم، بیمارستان بحران نیز باید آماده شود.

سازمان مجاهدین خلق ایران بعدازظهر امروز شنبه ۲۱تیر۱۳۹۹ اعلام کرد، آمار جانگداز جان‌باختگان کرونا در ۳۴۲شهر ایران بیش از ۶۹هزار و ۳۰۰نفر است. شمار قربانیان در آذربایجان شرقی به ۲۰۶۵نفر، در البرز به ۲۱۱۰نفر، در اصفهان به ۳۳۰۰نفر، در خراسان رضوی به ۵۲۱۵نفر، در خوزستان به ۵۲۱۰نفر، در فارس به ۱۵۸۵نفر، در کرمانشاه به ۱۷۷۰نفر، در گلستان به ۱۷۳۵نفر، در گیلان به ۳۲۴۰نفر، در مازندران به ۳۰۶۵نفر و در همدان به ۱۷۱۰نفر رسیده است. گزارشها از زندان تهران بزرگ (فشافویه) حاکی از این است که بحران شیوع کرونا در این زندان در حال تبدیل شدن به یک فاجعه انسانی است اما رژیم کماکان از آزاد کردن زندانیان خودداری می‌کند.

در حالی‌که ابعاد قربانیان و مبتلایان هر روز بیشتر می‌شود روحانی نسبت به کرونا هراسی هشدار داد و گفت: «اگر اضطراب و هراس در مردم ایجاد بکنیم به‌گونه‌یی که فعالیت‌های اجتماعی ضروری، خدماتی و اقتصادی دچار مشکل شود»، امر نادرستی است. در حالی‌که داد پزشکان و پرستاران و حتی وزیر بهداشت رژیم از کمبود تخت و امکانات و تجهیزات پزشکی به هوا بلند است، روحانی وقیحانه مدعی شد که وضعیت ایران از سایر کشورها بهتر است و گفت: «بانک مرکزی توانسته نیازهای ضروری وزارت بهداشت و درمان و دلار و یورو آنها را فراهم کند و حواله بدهد و آنها بتوانند سفارش بدهند و جنس را بخرند؛ این آرامشی که شما می‌بینید به‌خاطر این‌که تولید داخلی، نیازمندی‌ها را تولید می‌کند؛ ماسک، مواد ضدعفونی، دستکش، N۹۵ و ونتیلاتور در داخل تولید می‌شود».

در تهران، محسن رفسنجانی رئیس شورای شهر گفت: «در دو ماه اول شروع بیماری فوتی‌های کرونایی در تهران (روزانه) حدود صد نفر بود که به ۱۲۰نفر هم رسید… در خرداد معلوم شد که ما زود غره شدیم و این غرور به ما صدمه زد، پس باید سریع از این غرور برگردیم و اشتباه‌مان را جبران کنیم . مسئولان بهداشتی کشور باید اینها را بگوید و ستاد ملی هم باید اینها را بشنود و تصمیم بگیرد» وی افزود: «در اوجگیری دوباره کرونا تقصیر مردم ۳۰درصد است و سهم دولت ۷۰درصد، چون یکدفعه تصمیماتش را به نفع کرونا شل کرد».

توکلی، معاون ستاد کرونا در تهران گفت: «در شرایط فعلی وضعیت تهران قرمز است و تمام ظرفیت در بخش درمان زیر بار رفته است… . بیمارستان امام سجاد، شهریار، بیمارستان حضرت فاطمه، رباط کریم، بیمارستان شهدای گمنام پاکدشت، بیمارستان مفتح ورامین و بیمارستان امام حسین بهارستان کاملاً زیر بار بیماران کرونا هستند… در استان تهران و در مجموعه ۳ دانشگاه علوم پزشکی تهران، بهشتی و ایران در مجموع ۱۸۰ تا ۲۰۰بیمارستان داریم که از این تعداد بیش از ۱۰۰بیمارستان درگیر بیماران کرونا هستند»(خبرگزاری سپاه پاسداران ۲۱فروردین).

رئیس بیمارستان خمینی گفت: «تعداد مراجعه کنندگان نسبت به سه هفته گذشته، بیش از ٥برابر افزایش یافته است. بیمارانی که اکنون مراجعه می‌کنند، بدحال‌ترند». وی خاطرنشان کرد: «٣٠ تا ۴۰درصد مبتلایان بستری زیر ٤٠سال هستند… بیماران غیرکرونایی که حدود چند ماه کارهای خود را عقب انداخته بودند، به بیمارستان مراجعه کردند، اما متأسفانه با وجود موج جدید کرونا، امکان خدمت رسانی به این دسته از بیماران وجود ندارد»(سایت انتخاب ۲۱تیر).

در خراسان رضوی، رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: «ظرفیت قسمت کرونای بیمارستان ۲۲بهمن تکمیل شده و ما دیگر امکان پذیرایی از بیماران کرونایی را نداریم»(تلویزیون آستان رضوی ۲۰تیر).

در البرز، نماینده عالی دولت در این استان گفت: «شرایط به‌مراتب سخت‌تر از پیک اول در فروردین‌ماه است، بیمارستانهای البرز مملو از مبتلایان کرونایی است و کادر بهداشت و درمان، خسته هستند… باید بیمارستان صحرایی ظرف یک هفته راه‌اندازی شود… در البرز به وضع اضطرار رسیده‌ایم، بیمارستان بحران نیز باید آماده شود»(ایسنا ۲۰تیر).

در مازنداران، «بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل، آمار بیماران کرونایی بستری در استان از حدود ۳۰۰نفر طی کمتر از ۱۰روز پیش، به یکهزار نفر افزایش یافته است»(ایرنا ۲۱تیر).

در اردبیل سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ورود این استان به خیز دوم اپیدمی را اعلام کرد(خبرگزاری حکومتی مهر ۲۰تیر).

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۲۱تیر۱۳۹۹ (۱۱ژوئیه۲۰۲۰)

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا