افزایش جانگداز آمار جانباختگان فاجعه کرونا به ۱۶۸۰۰ نفر در ۲۳۸ شهر
سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز، جمعه ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان ویروس کرونا در ۲۳۸ شهر کشور بیشتر از ۱۶۸۰۰ نفر است.
تعداد قربانیان در آذربایجان شرقی به ۲۱۵ نفر، در آذربایجان غربی به ۳۷۵ نفر، در اصفهان به ۱۵۸۵نفر، در چهارمحال و بختیاری به ۶۰ نفر، در خراسان جنوبی به ۴۰ نفر، در خراسان رضوی به ۱۳۰۰ نفر، در خوزستان به ۷۲۰ نفر، در فارس به ۲۸۵ نفر، در قزوین به ۲۷۵ نفر، در قم به ۱۷۲۰نفر، درکردستان به ۲۸۵نفر، در کرمان به ۲۰۰ نفر، در کرمانشاه به ۴۳۵ نفر، در گلستان به ۸۱۰نفر، در گیلان به ۱۵۱۰ نفر، در لرستان به ۴۷۳ نفر، در مرکزی به ۲۶۵ نفر و در همدان به ۴۰۵ نفر رسیده است که به آمار سایر استانها افزوده میشود
علی اکبر حق دوست، رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستادکرونا گفت«این اعداد، اعداد واقعی مرگ نیست ممکن است بعضیها تست نشدند و فوت کردند دلایل دیگری در پروندهشان ثبت شده. میپذیریم که ما همه این مرگ هایمان را نتوانسته باشیم ثبت کنیم. قسم روی تعداد نمیتوانیم بخوریم».
علاوه بر پنهانکاری مجرمانه، بی کفایتی، بلبشو و تصمیمگیریهای متناقض سرکردگان رژیم، باعث افزایش شمار قربانیان و شیوع بیشتر ویروس میشود. وزیر بهداشت رژیم امروز به روحانی نوشت «اخیراً بدون اطلاع ستاد نامه ای توسط قائم مقام وزارت صنعت، معدن و تجارت به کلیه استانها ابلاغ شده که عملاً دستورالعمل بازگشایی کلیه مشاغل و مراکز کسب و کار تلقی میشود که این شیوه با نقش، مسئولیت و جایگاه ستاد ملی مقابله با کرونا مغایرت دارد. ضمن اعتقاد راسخ اینجانب و وزیر محترم کشور و دیگر همکارانمان به کمک هرچه زودتر به کاهش اثرات اپیدمیولوژیک کرونا بر اقتصاد کم بنیه کشور، هر گونه تصمیم آتش به اختیار توسط هر دستگاه دولتی، غیر دولتی، فرهنگی، مذهبی و غیره شعلههایش به سرعت دامن نظام سلامت و متعاقب آن اقتصاد کشور را خواهد گرفت».
زالی سرکرده ستاد کرونا درتهران گفت هنوز به ثبات و پایداری از نظر گسترش بیماری در تهران نرسیدیم، با شتابزدگی و عجله نباید تصمیماتی اتخاذ شود که طرح فاصله گذاری اجتماعی را مخدوش کند. مردم باید همچنان در خانه بمانند و مسئولان نیز در ارتباط با همین راهبرد، تصمیمگیری مقتضی داشته باشند.
در حالیکه ظریف و دیگر دیپلمات تروریستها و عوامل و مزدوران رژیم در خارج، میخواهند تحریم و نداشتن پول را عامل گسترش کرونا قلمداد کنند، دیروز روحانی گفت «در ماههای آینده مشکلی پیش روی ما نیست. مشکلی برای تأمین ارز تا پایان سال نخواهیم داشت… امروز حدود ۴ میلیون تن کالا در گمرکات ما هست از کالاهای اساسی، که روزهای آینده وارد کشور میشود».
در همین حال بنا به گزارش خبرگزاری حکومتی برنا، یک عضو کمیسیون بازار پول و سرمایه در اتاق بازرگانی تهران «پرداخت مالیات از سوی نهادهایی مثل آستان قدس رضوی، ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد مستضعفان را بهترین راهکار برای جبران کسری درآمدهای دولت برای کمک به فعالیتهای متضرر شده از کرونا » دانست.
شایان یادآوری است که این مؤسسات تماماً در چنگ خامنهای قرار دارند و از هرگونه حسابرسی و مالیات معاف هستند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۵ فروردین ۱۳۹۹ (۳ آوریل ۲۰۲۰)