افزایش جانگداز جانباختگان فاجعه کرونا به ۱۲ هزار و ۴۰۰ نفر در ۲۲۸ شهر
کمیسیون امنیت و ضد تروریسم شورای ملی مقاومت به اسنادی از سازمان اورژانس رژیم دست یافته است که بهوضوح نشان میدهد دعاوی روحانی در مورد اینکه دولت روز ۳۰ بهمن از اولین موارد کرونا در قم مطلع شده و آنرا بلافاصله به اطلاع مردم رسانده، مطلقاً دروغ است.طبق این اسناد، در روز ۱۵ بهمن نه تنها در قم، بلکه در تهران شمار قابل توجهی از مبتلایان در بیمارستان بستری بودند.
سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز، جمعه هشتم فروردین ۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانگذاز جانباختگان ویروس کرونا در ۲۲۸ شهر کشور از ۱۲۴۰۰نفر بیشتر شده است. آمار قربانیان در سیستان و بلوچستان به ۱۴۰ نفر، در خوزستان به ۵۸۰ نفر، در اصفهان به ۱۴۰۰ نفر، در لرستان به ۲۵۰نفر، در خراسان رضوی به ۱۰۳۰ نفر، در کرمانشاه به ۳۷۰ نفر، در مازندران به ۹۸۰ نفر، در یزد به ۲۶۵نفر، در بوشهر به ۲۵ نفر و در کهکیلویه و بویراحمد به ۵۰ نفر رسیده که آمار سایر استانها به آن اضافه میشود.
منابع پزشکی در گیلان از درگذشت ۴۰ نفر از جمله دو تن از پرستاران در آستارا خبر میدهند. در بسیاری از مناطق روستایی بیماران کرونایی را عمداً اعلام نمیکنند و بدتر اینکه جنازه ها بصورت درگذشتگان معمولی دفن میشود.
آمار قربانیان در تالش از ۱۰۰ نفر بیشتر است. به گفته این منابع، بیماری کرونا از اوایل بهمن در آستارا و تالش وجود داشته و در اواخر دی ماه تعداد قابل توجهی گردشگر و مسافر چینی از طریق جمهوری آذربایجان به آستارا و منطقه آزاد انزلی و برخی از آنجا به قم رفته اند.
به گزارش خبرگزاری حکومتی ایلنا از بیمارستان ولایت قزوین یک پرستار میگوید «کادر درمان خسته شدند… یکی از همکارانمان دیروز جواب کرونایش مثبت شد. ما داریم دانه دانه مریض میشویم و از پا میافتیم…ما دوباره یک پیک خیلی شدیدی را ممکن است داشته باشیم (این) جدی است. همه تختها از روزی که من آمدم اینجا پر بوده یعنی اصلاً خالی نبود». همچنین یکی از کارکنان بیمارستان بقیهالله تهران گفت روزانه ۲۰ تا ۳۰ نفر در این بیمارستان به دلیل ابتلاء به کرونا فوت میکنند.
کمیسیون امنیت و ضد تروریسم شورای ملی مقاومت به اسنادی از سازمان اورژانس رژیم دست یافته است که بهوضوح نشان میدهد دعاوی روحانی در مورد اینکه دولت روز ۳۰ بهمن از اولین موارد کرونا در قم مطلع شده و آنرا بلافاصله به اطلاع مردم رسانده، مطلقاً دروغ است.طبق این اسناد، در روز ۱۵ بهمن نه تنها در قم، بلکه در تهران شمار قابل توجهی از مبتلایان در بیمارستان بستری بودند.
جنگ گرگها با افزایش قربانیان کرونا پیوسته تشدید میشود. مصطفی میرسلیم به روحانی نوشت: «چرا با شناخت تجربه کشور چین و هشدار جدی اولیه و زیر بهداشت، روزی که متوجه شدید دو نفر اول مبتلا به کرونا در قم شناسایی شده اند بلافاصله و دست کم با همین قیافه جدی امروزتان دستور نفرمودید بر آن شهر محدودیتهایی که ضرورت آن را امروز اعلام و ابلاغ فرموده اید اعمال شود و از اصطلاح قرنطینه که برخی دلسوزان بکار بردند سراسیمه شدید و آن را دون منافع میهنی تشخیص دادید و گذاشتید پنج هفته بگذرد و میهن ما گرفتار چنین مصیبتی شود ؟ چرا علی رغم توصیه های مسئولان بهداشتی و درمانی کشور اجازه دادید تجمع مردم برای خریدهای شب عید، در فروشگاهها و اماکن عمومی بدون اعمال محدودیت انجام گیرد و در نتیجه کشور ما را به نقطه اوج اول در ابتدای فروردین ماه برساند؟ تا کنون بیش از ۲۲۰۰ نفر بنابر آمار رسمی، در اثر کرونا در ایران جان باخته اند و قطعا بخشی از آن ناشی از مسامحه دولت شما است اما بدانید که آنچه به نام موج دوم یاد کرده اید و افرادی که در آینده به دلیل اوج گرفتن مجدد کرونا جان خود را از دست خواهند داد تماما به عدم قاطعیت شما بر می گردد …».
رضا شیران، نماینده مجلس ارتجاع نیز گفت «یک بیماری شیوع پیدا کرده اسم خارجیاش ”کرونا ویروس“ است و در داخل نامش ”بیماری حاد تنفسی“ میشود. بعد میگویند مثلاً در خراسان ۴۰۰ نفر بر اثر بیماری حاد تنفسی و ۵۰ نفر بر اثر کرونا فوت کردهاند…». او ضمن هشدار نسبت به موج دوم کرونا گفت «آمار و ارقامها نشان میدهند آمار مبتلایان بالاست».
در همین حال روز ۷ فروردین رانندگان اتوبوس ترمینال بجنورد نسبت به نبود امکانات بهداشتی برای مقابله با کرونا و تعطیل نشدن کار خود دست به اعتراض زدند… چند تن از رانندگان به کرونا مبتلا شده اند. در همین روز کارگران مس سونگون (ورزقان آذربایجان شرقی) نسبت به تعطیل نشدن کار خود دست به اعتراض زدند. علیرغم شیوع کرونا در این منطقه و مرگ یک نفر، کارگران باید علیرغم میل خود به سرکار بروند. روز ۵ فروردین نیز گروهی از پرستاران بانه و روز قبل از آن شماری از پرستاران مشهد در اعتراض به شرایط وخیم کار و نبود امکانات دست به اعتراض زدند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۸ فروردین ۱۳۹۹ (۲۷ مارس ۲۰۲۰)