كابینه روحانی در مجلس ارتجاع
تأكید روحانی، وزیران او و مجلس آخوندی بر سرکوب، صدور تروریسم، و مداخلات تجاوزکارانه
در جریان گرفتن رأی اعتماد برای محمود علوی وزیر مافیای اطلاعات کابینه روحانی، مقامات رژیم به نقش اطلاعات نظام ولایت فقیه در صدور تروریسم و مداخلات جنگ افروزانه و تجاوزکارانه در سوریه و عراق اعتراف کردند.
علاءالدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس آخوندی با اذعان به مداخلات جنایتكارانه رژیم آخوندی در منطقه گفت آنچه در سوریه، عراق، لبنان و همه منطقه اتفاق افتاد «نشان دهنده اینست كه جمهوری اسلامی ایران یك تنه حریف همه قدرتهای بزرگ دنیاست».
عزیز اکبریان نماینده مجلس از باند خامنه ای گفت: به عنوان كسی كه ۲۷سال در سپاه بوده می گویم: «ما دشمنانمان را باید در خارج از مرزها زمین گیر كنیم كه وزارت اطلاعات با همكاری سپاه موفق به این امور شده است».
علی مطهری، نایب رئیس مجلس، در مورد گسترش اطلاعات سپاه پاسداران و فقدان هرگونه کنترل بر عملکرد فزاینده آن گفت: «دایره كار اطلاعات سپاه وسیعتر شده و به موضوع رسانه ها و مطبوعات و خبرنگاران یا موضوع دانشگاهها و دانشجویان و نشریات دانشجویی و مانند اینها گسترش پیدا كرده و … بهانه های حقوق بشری نیز به دست دشمنان .. داده است». او اعتراض علیه نقض حقوق بشر در ایران را «یك معضل سیاسی امنیتی كشور» توصیف كرد كه در چند سال اخیر آسیبهایی به نظام وارد كرده است (تلویزیون رژیم-۲۵مرداد۹۶).
سر دژخیم علوی با كرنش تهوع آور در مقابل خامنه ای گفت : ما به «اختیاراتی که از سوی مقام منیع ولایت فقیه واگذار می شود پایبند هستیم, تمکین می کنیم, احترام می کنیم و برای کاهش اختیاراتمان از این مسیر, کوچکترین واکنشی نشان نمی دهیم. اگر مقام معظم رهبری, تمام اختیارات وزارت اطلاعات رو به نهادهای دیگری واگذار کنند دست ادب و تمکین به سینه می گیریم و آن را می پذیریم. به دستگاههایی که از اختیارات اینچنین نیز برخوردار هستند، احترام می گذاریم… تعامل امروز بین وزارت اطلاعات و دستگاههای دخیل در امر اطلاعات از جمله در اطلاعات سپاه در حد خوبی است».
روحانی هنگام معرفی وزیران به ستایش از سردژخیم علیرضا آوایی وزیر پیشنهادی دادگستری و وزیر دادگستری قبلی که هر دو از اعضای کمیته های مرگ در قتل عام ۳۰هزار زندانی سیاسی در سال ۶۷ هستند، پرداخت و وقیحانه آنها را مدافع حقوق بشر و معتدل معرفی كرد. روحانی گفت با پورمحمدی «قبل از دولت هم رفاقت داشتیم و هر جا بودند خادم بودند و خدوم بودند. در وزارت دادگستری مسؤلیتهای خودشون را به خوبی ایفا کردند. او نقش خود را در زمینه حقوق شهروندی، حقوق بشر و در زمینه مبارزه با فساد توی این دولت … ایفا کردند». او در مورد آوایی جلاد نیز گفت «فرد معتدلی است. هر وقت آوایی چیزی می گفت برای ما اطمینان آور بود، زیرا به روحیه اعتدالگری وی اعتقاد داشتیم» (تلویزیون رژیم-۲۲ مرداد).
روحانی به دنبال افشای گسترده پورمحمدی به عنوان یکی از بیرحم ترین جلادان قتل عام ۶۷ در سطح داخلی و بین المللی ناگزیر او را با علیرضا آوایی عضو كمیته های مرگ در خوزستان جایگزین كرد (اطلاعیه شورای ملی مقاومت-۱۷مرداد۱۳۹۶).
بنا به گفته شاهدان به دستور آوایی در محوطه پرت افتاده در پشت حیاط خلوت زندان یونسکو دزفول، زندانیان نوجوان و زیر ۱۸سال را در گروههای دو – سه نفره اعدام می شدند. این سردژخیم در مهر۱۳۹۰ (اكتبر۲۰۱۱) در فهرست تحریمهای اتحادیه اروپا قرار گرفت.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۶مرداد ۱۳۹۶ (۱۷ اوت ۲۰۱۷)