سال ۱۳۹۵

نزدیک شدن نمایش انتخابات، بالا گرفتن جنگ گرگها در رژیم آخوندی و استعفای سه وزیر

خامنه‌ای: کاندیداها باید به ولایت‌فقیه متعهد باشند

رفسنجانی: مزاحمتها برای دولت روحانی در دولتهای پس از انقلاب بی‌سابقه است

سپاه: نوع دولت و مجلس مهم است و سپاه باید مرزبندی بین خودی و غیرخودی را بیان کند

با نزدیک شدن نمایش انتخابات ریاست‌جمهوری آخوندها، جنگ گرگها در درون رژیم به نحو بی‌سابقه‌یی تشدید شده است. خامنه‌ای در سندی زیر عنوان «سیاستهای کلی انتخابات» که در روز 24مهر منتشر شد بار دیگر تأکید کرد کاندیداها باید به « انقلاب و نظام اسلامی و قانون اساسی به‌ویژه التزام به ولایت فقیه» متعهد باشند.

خامنه‌ای در این سند به ممنوعیت ورود نیروهای مسلح و دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی در دسته‌بندیهای سیاسی و جناحی انتخاباتی و جانبداری از داوطلبان اشاره کرد، اما آخوند علی سعیدی نماینده ولی‌فقیه در سپاه به اشاره خامنه‌ای روز بعد اعلام کرد «دانش سیاسی، بینش سیاسی، گرایش سیاسی، موضعگیری سیاسی و فعالیت سیاسی» جزو جوهره سپاه است و «سپاه باید در مسایل نظام و مسائل کشور موضعگیری کند» و «مرزبندی جریانها و اندیشه‌ها و مرزبندی گروهها و سازمانها و مرزبندی جبهه خودی و غیرخودی را باید بیان» کند. وی افزود «سپاه نسبت به مسایل امنیتی، نظامی، فرهنگی و حتی اقتصادی نقش معین دارد… امروز ما با دولتی روبه‌رو هستیم که در برخی مسایل با اصول و مبانی امام و رهبری زاویه و چالش دارند… برای سپاه این‌که چه دولتی در عرصه قدرت باشد یا چه مجلسی داشته باشیم از جهت بافت و شاکله آن مهم است. یعنی در میزان مأموریت و میزان حساسیت سپاه نوع چیدمان مجلس و دولت تأثیرگذار است».

پاسدار سرتیپ سنایی راد معاون سیاسی سپاه نیز اعلام کرد «نیروهای مسلح اگر حزبی یا گروهی انحراف پیدا کرد باید وارد میدان شوند… . لازمه کار ما این است که احزاب و گروهها را بشناسیم. همچنین وظیفه نظامی و امنیتی ما نیز این‌گونه ایجاب می‌کند». وی افزود «بازیگران سیاسی نباید موجب ایجاد مسایلی شوند که به ابهت نیروهای مسلح که سرمایه‌یی برای کل نظام محسوب می‌شوند، خدشه‌یی وارد شود».

در یک تحول دیگر با بالا گرفتن بحران در درون رژیم وزیران آموزش و پرورش، ارشاد و ورزش روحانی ناگزیر از استعفا شدند. جنتی وزیر ارشاد در استعفانامه خود نوشت: «این وزارت از آغاز کار تا کنون بیش از سایر دستگاههای اجرایی مورد هجوم بوده و عموم فعالیتهای آن در فضای آلوده به دروغ‌پراکنی، افترا و اتهامهای ناروا مورد تخریب قرار گرفته است. هم‌چنانکه اتاقهای فکر پنهان برای تخریب کلیه دستاوردهای دولت و ناکارآمد نشان‌دادن آن عزم خود را جزم کرده‌اند… . انتظار می‌رود در چندماه آینده اینگونه جوسازیها تشدید شود».

ابعاد این جنگ قدرت به‌نحوی است که رفسنجانی در روز سه‌شنبه 27مهر «مزاحمتها برای دولت یازدهم (دولت روحانی) را در دولتهای پس از انقلاب بی‌سابقه» توصیف کرد و در یک اذعان نسبت به نفرت عمومی از دولت روحانی گفت: «به اسم نقد کارشکنی می‌کنند و می‌خواهند مردم را از انتخاب عاقلانه خود پشیمان کنند».

 دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

28مهر 1395 (19 اکتبر 2016)

Related Articles

Back to top button