سال ۱۳۹۲

پاریس – كنفرانس بین المللی به مناسبت روز جهانی زن:هشدار نسبت به گسترش بنیادگرایی زن ستیز اسلامی توسط آخوندهای حاكم بر ایران

 مریم رجوی: اگر ملایان زن ستیزی را كنار بگذارند فرو می‌ریزند.  لذا نه خاتمی و نه روحانی كه به نمایش اصلاح‌طلبی رو آوردند، به كاهش ستم و سركوب علیه زنان نزدیك نمی‌شوند، آخوندها ایران را به ام القری بنیادگرایی تبدیل كرده اند، اما مردم و مقاومت آن را به كانون آرمان برابری و رهایی از بنیادگرایی و سرانجام زنان بر دیكتاتوری دینی در ایران غلبه می كنند.

روز شنبه اول مارس  شركت كنندگان در یك كنفرانس بین المللی در پاریس به مناسبت روز جهانی زن، نسبت به نقش رژیم ایران در گسترش بنیادگرایی اسلامی در سراسر منطقه و جهان هشدار دادند.

این كنفرانس با حضور خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران و شمار بالایی از شخصیتهای برجسته سیاسی، اجتماعی، هنری و فعالان حقوق بشر و حقوق زنان از 5قاره جهان و هیاتهای نمایندگی از سوی دهها انجمن و سازمان زنان ایرانی از سراسر اروپا و آمریكا برگزار شد.

سخنرانان تأكید كردند كه زن ستیزی یكی از وجوه اصلی تغییرناپذیر فاشیسم دینی حاكم بر ایران است كه در طول سه دهه تشدید شده است. در دوران ریاست جمهوری آخوند روحانی نیز در بر همان پاشنه زن ستیزی می چرخد. آنها افزودند زنان قربانی مضاعف دامن زدن به توهم اعتدال و میانه روی در  رژیمی هستند كه زن ستیزی با اندیشه و عملكرد و تار و پود آن عجین شده است.

سخنرانان با تأكید بر اینكه این رژیم بانكدار اصلی تروریسم و بنیادگرایی در جهان امروز است و امنیت و صلح جهانی را به خطر انداخته گفتند تنها راه مقابله بااین تهدید اتخاذ یك سیاست قاطع نه تنها در مذاكرات اتمی بلكه در قبال زن‌ستیزی وحشیانه و سیستماتیك و نقض وحشیانه حقوق بشر در ایران و همچنین در قبال جنگ افروزیهای خانمانسوزی است كه منطقه را به خاك و خون كشیده است.

در این جلسه كه توسط خانم سروناز چیت ساز، مسئول كمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران، افتتاح شد، سخنرانان تأكیدكردند: در وضعیت بسیار متحولی كه كشورهای اسلامی با آن مواجهند، حقوق زنان یكی از اصلی ترین چالشها و همواره در معرض تهدید و تعرض است. از این رو حمایت از جبهه فراگیر علیه بنیادگرایی، كه جنبش مقاومت ایران به رهبری خانم مریم رجوی، یك نقش تعیین كننده در آن دارد، یك ضرورت تاریخی هم برای جنبش برابری و هم برای تامین صلح و امنیت جهانی است. زنان نیرو و دینامیزم اصلی این جبهه هستند.

خانم مریم رجوی دراین كنفرانس گفت: آرمان برابری به خاطر به پاخاستن زنانی كه می‌خواهند جهان ستم و نابرابری را دگرگون كنند، زنده است. زنانی كه برای سرنگونی دیكتاتوریها در تونس و لیبی و مصر و یمن و اكراین و سوریه و عراق به پاخاسته اند و زنانی كه می‌خواهند دیكتاتوری مذهبی حاكم بر ایران را سرنگون كنند، و سرانجام همین زنان سركوب‌شده‌ رژیم ولایت فقیه را سرنگون می‌كنند.

رئیس جمهور برگزیده مقاومت ضمن تشریح نقش رژیم آخوندی به عنوان كانون اصلی بنیادگرایی گفت: این رژیم مسئول شمارة یك كشتار 140هزار تن از مردم مظلوم سوریه است. هم‌چنان‌كه بمباران و كشتار شهروندان بیدفاع عراق تحت فرماندهی سپاه قدس صورت می‌گیرد. كمتر كشوری در خاورمیانه و جهان اسلام است كه از تحریكات و ترور این رژیم در امان مانده باشد.

رجوی افزود:  به رغم اینكه آخوندها ایران را به ام القرای بنیادگرایی تبدیل كرده اند، ایران به پشتوانة سابقة مبارزاتی و فرهنگی مردم آن، و به اتكای پنج دهه پایداری مجاهدین خلق، كانون رهایی از بنیادگرایی و كانون رهایی زنان و نیل به آرمان برابری است.

وی افزود: بنیادگرایی اسلامی از یك سو از زن ستیزی دینامیزم می‌گیرد و از سوی دیگر به طور دائم ستم و تبعیض تولید می‌كند، به نحوی كه اگر زن ستیزی از سیاستهای این رژیم كنار گذاشته شود، نظام ولایت فقیه فرو می‌ریزد. به همین دلیل نه آخوند خاتمی و نه آخوند روحانی كه به نمایش اصلاح‌طلبی و  اعتدال رو آوردند، هیچ كدام به كاهش ستم و سركوب علیه زنان ایران نزدیك نمی‌شوند. زیرا چنین كاری آغاز نفی رژیم است.

همان لوایحی را كه احمدی‌ نژاد برای تشدید نابرابری علیه زنان به مجلس آخوندها داده بود، حالا روحانی آن را به عنوان قانون ابلاغ و اجرا می‌كند. قانون مجاز بودن ازدواج مردان با دختر خوانده‌هایشان، سهمیه‌بندی و جداسازی جنسیتی در  دانشگاهها و ممنوع كردن دختران از تحصیل در دهها رشته دانشگاهی از این شمار است.

خانم رجوی تأكید كرد: دفاع از زنان پیشتاز در لیبرتی، كه در طول دو دهه نقش بدون جایگزینی در مبارزه علیه بنیادگرایی داشته اند یك وظیفة مبرم جنبشهای برابری است. آنها و مردان همرزمشان، نه تنها از دسترسی به الزامهای امنیتی و حفاظتی در برابر حملات موشكی پی‌درپی منع می‌شوند، بلكه دولت دست نشاندة عراق، آنها را از حداقل استانداردهای انسانی و پزشكی و بهداشتی نیز محروم كرده است. وی از همه فعالان جنبش زنان در سراسر جهان خواست از ملل متحد و دولت آمریكا بخواهند تا به تعهداتشان برای تأمین حفاظت مجاهدان عمل كنند و به خصوص آزادی هفت گروگان اشرفی شامل شش زن را در دستور بگذارند و پرونده جنایت علیه بشریت در اشرف در 10شهریور امسال را به شورای امنیت ببرند.

در این جلسه علاوه بر خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت خانمها لیندا چاوز، رئیس سابق روابط عمومی كاخ سفید، كیم كمپل، نخست وزیر سابق كانادا، میشل الیو ماری، وزیر دفاع، وزیر خارجه، وزیر دادگستری و وزیر كشور سابق فرانسه، ریتا زوسموت، رئیس سابق پارلمان آلمان، اینگرید بتانكور، كاندیدای سابق ریاست جمهوری كلمبیا؛ خانم كارمن كویینتانیلا، مسئول كمیسیون زنان در پارلمان اسپانیا؛ ادیت باوئر، نماینده پارلمان اروپا، الس دمول، نماینده پارلمان بلژیك،  هیأت ایتالیایی شامل جانا گایخا، فرماندار كونئو   و الیزابتا زامپاروتی، نماینده سابق پارلمان؛ هیأت ایسلند شامل رنگهایدور ریكاردو دویتر، رییس حزب استقلال و  آستارینهادوریوهندورت، معاون سابق پارلمان این كشور؛ نجیمه طای طای، وزیر سابق از مراكش، اود دو توئن، بنیانگذار فوروم بین المللی زنان؛ انیسه بومدین، حقوقدان و اسلام شناس و بانوی اول سابق الجزایر؛ دكتر كیران بدی (از هندوستان) از مشاوران دبیركل ملل متحد؛ كریستیان اوكران، نویسنده؛ مارین پرل، روزنامه نگار فرانسوی؛ مریدیت برگمن، رئیس سابق سنا در نیو ساوت ولز استرالیا؛ سارا چندلر ، رئیس كمیته حقوق بشر فدراسیون اروپایی قضات؛ دكتر كریستین اسنو، از فعالان حقوق زنان و  زینت میرهاشمی از اعضای شورای ملی مقاومت و سردبیر نشریه نبرد خلق؛ سخنرانی كردند.

 

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

10اسفند1392 (اول مارس 2014)

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا