قتل عام و اعدام جمعی در اشرف – شماره ۶۸
سناریوی مشترک آخوندها و مالکی با پمپاژ اطلاعات دروغ و فریب آمریکا و ملل متحد درباره ۷گروگان.
• زمینه سازی برای استرداد، یا سربه نیست کردن گروگانها با القای این دروغ که در عراق نیستند
• بنابر اطلاعات و جزئیات انکار ناپذیر که در دادگاه قابل اثبات است، گروگانها همچنان در عراق و تحت کنترل نیروهای ویژه مالکی هستند و آمریکا وملل متحد باید برای آزادی آنها بلادرنگ اقدام کنند
• فراخوان به ملل متحد و آمریکا برای بازدید فوری از زندان شرف و مصاحبه با ۴۲ بازمانده اشرف
مقاومت ایران از همان روزهای اول بعد از قتل عام واعدام جمعی مجاهدان اشرف در روز دهم شهریور، براساس اطلاعات دقیق و انکارناپذیر و با ذکر جزئیات اعلام کرد هفت گروگان اشرفی در عراق و تحت کنترل نیروهای ویژه مالکی به سر میبرند. جزییات جدیدی از محل و چگونگی نگهداری آنها و نیروهای درگیر در این موضوع را نیز به طور مستمر فاش ساخت و خواستار مداخله فوری آمریکا و ملل متحد برای آزادی آنها شد.
رژیم آخوندی و مالکی، به طور متقابل، در یک سناریو مشترک و با پمپاژ اطلاعات دروغ و گمراه کننده، تلاش می کنند به ایالات متحده و ملل متحد چنین القا کنند که گروگانها در عراق نیستند و از همان ابتدا به ایران منتقل شده اند. هدف این است که فشار بین المللی را از روی دولت عراق کم کنند تا برای استرداد یا سر به نیست کردن گروگانها دست باز داشته باشد. هدف دیگر اینست که عواقب سیاسی و حقوقی جنایت بزرگ علیه بشریت دامنگیر مالکی و همدستانش نشود. به همین منظور رژیم آخوندی و دولت عراق و برخی طرفهای بین المللی، مذبوحانه تلاش میکنند این سناریوی مضحک را پیش ببرند که گویا حمله دهم شهریور نیز توسط میلیشیاهای عراقی با استفاده از نفوذشان در دستگاههای امنیتی عراقی صورت گرفته و مالکی نه تنها در آن نقشی نداشته بلکه به خاطر نقض حاکمیت عراق از این حمله بسیار ناراحت است.
مقاومت ایران مدارک و اطلاعات معتبر و شهود مورد اعتمادی در اختیار دارد که به خوبی نشان می دهد قتل عام و اعدام جمعی در اشرف به خواست رژیم ایران و به دستور شخص مالکی و مشاور امنیتی وی فالح فیاض انجام شده و گروگانها نیز تا امروز –جمعه ۵مهر- در عراق و تحت کنترل نیروهای ویژه مالکی هستند. این اسناد و مدارک در هر دادگاهی قابل ارائه است و شهود نیز در صورت تأمین امنیت شان در هر مرجعی آماده شهادت هستند. در زیر به پاره یی از این جزییات اشاره می کنیم:
۱/ خامنه ای از مدتی پیش به نیروی قدس ابلاغ کرده بود تا طرح این کشتار را از طریق دولت عراق به اجرا دربیاورد. با توجه به تحولات سوریه، قاسم سلیمانی، سرکرده نیروی تروریستی قدس، در روز سه شنبه ۵شهریور شتابزده به عراق رفت. حوالی نیمه شب در دیدار با مالکی و فالح فیاض مشاور امنیتی او، زمانبندی حمله به اشرف را به آنها ابلاغ کرد.
۲/ در روز ۹ شهریور جلسه یی متشکل از فرمانده پلیس دیالی، فرمانده عملیات دیالی، فرمانده لشکر۵ مستقر در دیالی، فرمانده نیروی حفاظت اشرف، فرمانده پلیس فدرال دیالی و مدیر مرکز پلیس خالص و چند تن از فرماندهان نظامی و امنیتی از بغداد در محل پلیس خالص به منظور بررسی نهایی طرح حمله و هماهنگیهای نهایی تشکیل شد. علی قیدان فرمانده نیروی زمینی عراق از طریق تلفن در این جلسه شرکت کرد.
۳/ به منظور آماده سازیهای حمله از مدتی پیش یک گروه از مأموران استخبارات از نخست وزیری عراق از جمله سرگرد احمد خضیر و سروان حیدر عذاب دو جنایتکاری که در دو قتل عام ساکنان اشرف در سالهای ۸۸و ۹۰ (۲۰۰۹ و ۲۰۱۱) شرکت داشتند و دستورات خود را به طور مستقیم از نخست وزیری عراق دریافت میکنند، در اشرف مستقر شدند. آنها سه هفته قبل از حمله با قطع آب و برق اشرف تلاش کردند ساکنان را مجبور کنند به خاطر صرفه جویی، در یک منطقه کوچک جمع شوند تا طرح کشتار ساده تر شود. این دو افسر جنایتکار عراقی در روزهای قبل از حمله یک گروه از نفرات مهاجم را در حالی که نقاب به صورت خود زده بودند برای شناسایی به پشت خاکریز شمالی اشرف می بردند تا نقاط ورود، مسیرهای حمله و محلهای تجمع را شناسایی کنند
۴/ ساعت ۱۲ شنبه شب ۹ شهریور (۵ساعت قبل از شروع حمله) سرلشکر جمیل شمری، فرمانده پلیس دیالی، که دستورات خود را به طور مستقیم از دفتر مالکی دریافت میکند به اشرف رفت و در مقر پلیس واکنش سریع مستقر شد و با سرهنگ نهاد، فرمانده گردان واکنش سریع پلیس در اشرف هماهنگیهای لازم را برای شروع حمله انجام داد. او از قبل شماری از افسران گردان حفاظتی اشرف را به مرخصی اجباری فرستاد تا در جریان جزییات حمله و عاملان آن قرار نگیرند.
۵/ نیروهای مهاجم متعلق به «لشکر طلایی» مالکی بودند که چند ساعت قبل از حمله از بغداد به اشرف منتقل شده و زیر نظارت جمیل شمری به پشت خاکریز شمالی خیابان ۱۰۰ منتقل شدند. این لشکر متشکل از آدمکشان حرفه یی است که آمریکاییها آن را «لشکر کثیف» می نامند. مقایسه عکس رسمی نیروهای ویژه مالکی و عکس و فیلم بخشی از نیروهای مهاجم، تعلق سازمانی این نیروها را به خوبی نشان می دهد.
یک گروه ۸نفره متخصص کارگزاری مواد انفجاری از «لشکر کثیف» قبل از شروع حمله از بغداد به اشرف رفت و توسط استخبارات برای شروع عملیات توجیه شدند. آنها به بیش از ۲۰۰رشته انفجار در اشرف مبادرت کردند.
۶/ سایت سی ان ان در روز اول سپتامبر به نقل از «دو تن از مقامات وزارت کشور عراق» نوشت: «بعد از چندین دور شلیک خمپاره، نیروهای امنیتی به کمپ اشرف حمله کردند. این مقامات گفتند در این حمله تلفاتی بوده است ولی جزییات بیشتری نمیتوانند بدهند». رویتر نیز در همین روز به نقل از «دو منبع امنیتی عراقی» نوشت «ارتش و نیروهای مخصوص بر روی ساکنان آتش گشودند. رویتر افزود این منابع امنیتی «بر این باورند که ساکنان مسلح نبودند».
۷/ خبرگزاری وزارت اطلاعات (مهر) در روز ۱۰شهریور (اول سپتامبر) به نقل از وزیر اطلاعات پس از جلسه هیأت دولت نوشت: «مدتهای مدیدی بین دولت عراق و کسانی که پادگان اشرف را در تصرف دارند مسائلی مطرح بود که در این باره همواره این افراد با حاکمیت عراق مقابله می کردند این احتمال وجود دارد که در این مورد حاکمیت عراق ناگزیر شده است تا با تروریستهای ساکن در پادگان اشرف مقابله کند». این خبر که هم توسط خبرگزاری وزارت اطلاعات و هم خبرگزاری قدس سپاه پاسداران درج شده بود ساعاتی بعد به طور شتابزده از این خبرگزاریها حذف شد.
۸/ طبق طرح عملیاتی نیروهای «لشکر کثیف» مالکی موظف بودند دست کم ۱۲تن از ساکنان را بربایند و تمامی نفرات باقیمانده را به قتل برسانند. اما در عمل نتوانستند به تعدادی از افراد دسترسی پیدا کنند و همچنین نتوانستند همه افراد مورد نظرشان را بربایند. سپاه پاسداران در همان روز ۱۰شهریور اعلام کرد ۷۰تن از مجاهدین کشته شدند و قاسم سلیمانی سرکرده نیروی تروریستی قدس در مجلس خبرگان گفت ۱۰تن از مجاهدین مفقود شده اند. (خبرگزاریهای حکومتی)
۹/ ۷گروگان پس از دستگیری توسط دو خودروی متعلق به ساکنان به پشت خاکریز شمال خیابان ۱۰۰ منتقل شدند. مسیر این دو خودور به پشت خاکریز الزاماً از مسیر میدان لاله در خیابان اصلی کمپ اشرف بوده که نیروهای عراقی به صورت ۲۴ساعته درآن جا حضور دارند و هیچ رفت و آمدی بدون اطلاع و اجازه آنها امکانپذیر نیست. عکس خودروی ساکنان که در آن سوی خاکریز رها شده ضمیمه است. در آنسوی خاکریز گروگانها با هفت خودرو تویوتا لندکروز دولتی سیاه رنگ شیشه دودی به همراه اسکورتهایی از «لشکر کثیف» به سمت شهر خالص و از خالص به سمت بغداد برده شدند. این ستون در مسیر از اشرف به بغداد توسط ساکنان روستاهای اطراف اشرف و اهالی روستاهای بین خالص و بغداد دیده شده است.
۱۰/ گروگانها ابتدا به محلی در منطقه سبز بغداد که خاص نخست وزیری است منتقل شدند و پس از دو یا سه روز از این محل به زندان «لشکر کثیف» در فرودگاه برده شدند. دژخیمان برای اعمال فشار هر چه بیشتر، گروگانها را از یکدیگر جدا کرده و در سلولهای مختلف زندانی کرده بودند.
۱۱/ حضور گروگانها در این لشکر به شدت مخفی نگهداشته میشد و افراد بسیار محدودی از آن مطلع بودند. مالکی به فرماندهان این لشکر و همه کسانی که در جریان وضع گروگانها هستند، دستور داده از وضعیت و محل نگهداری آنها اظهار بی اطلاعی کنند. مقامات عراقی توجیه شده اند که به همه طرف حسابهای بین المللی بگویند دولت عراق هیچ ارتباطی با موضوع گروگانها ندارند
۱۲/ گروگانها در روز یکشنبه ۳۱شهریور (۲۲سپتامبر) با خودروهای ویژه یی که به همین منظور به «لشکر کثیف» رفته بودند، به زندان موسوم به «شرف» در منطقه سبز بغداد، پشت ساختمان نخست وزیری منتقل شدند. زندان شرف، زندان مخوفی است که در اختیار دستگاه «مبارزه با تروریسم» مالکی است که نیروی تروریستی قدس در آن حضور فعال دارند.
۱۳/ مالکی دستور داده است که بلافاصله بعد از انتقال گروگانها از زندان «لشکر کثیف»، از سازمان ملل دعوت شود برای بازدید به مقر لشگر رفته و همه جا از جمله زندانهای «لشگرکثیف» و دفتر ثبت آنها را چک کنند و ببینند این افراد در این محل نیستند. یکی از دلایل انتقال گروگانها از «لشکر کثیف» به خاطر دور کردن آنها از انظار سازمان ملل و دیگر مراجعاتی بوده که در این روزها در این رابطه به دولت شده است.
۱۴/ مالکی با اختصاص شماری از دژخیمان خود در صدد گرفتن اطلاعات و اعترافهای دروغ از گروگانها برای طرح اتهامهای کذب علیه مجاهدین در دوران حضور ۲۷ساله شان در عراق است. او به این منظور دستورداده است که گروگانها را زیرفشار شدید قرار دهند.
۱۵/ نیروی تروریستی قدس و سفیر رژیم آخوندی در بغداد به منظور بازجویی از گروگانها برای اعزام بازجویان و شکنجه گران وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه به بغداد با مقامهای عراقی برنامه ریزی و هماهنگی می کنند،
۱۶/ کامل امین، سخنگوی وزارت به اصطلاح حقوق بشر عراق در روز ۲۱شهریور اعلام کرد: «نیروهای امنیتی این افراد (۷گروگان) را بهعلت حمله بر علیه خودشان (نیروهای امنیتی) دستگیر کردهاند». (رادیوی عراق آزاد-۱۲سپتامبر ۲۰۱۳). تلویزیون بلادی، متعلق به ائـتلاف حاکم در عراق، در روز ۱۳شهریور اعلام کرد: «نیروهای امنیتی عراق در حال بازجویی از تعدادی از اعضای سازمان خلق ایران بر اساس اتهاماتی در رابطه با دست داشتن در مسائل تروریستی میباشند. یک منبع مسئول امنیتی گفت که مقامات ۷تن از اعضای این سازمان را به دلایل قضایی بازداشت کرده اند».
۱۷/ کمیساریای عالی پناهندگان ملل متحد در اطلاعیه ۲۲شهریور خود اعلام کرد: «بر طبق گزارشهای رسیده به کمیساریای عالی پناهندگان ملل متحد هفت تن از افرادی که پیش از این ساکن کمپ عراق جدید بوده اند، و در اول سپتامبر از کمپ ناپدید شده اند، در جایی در عراق نگهداری میشوند و در خطر این هستند که بر خلاف اراده خودشان به ایران بازگردانده شوند. تمامی این هفت تن برای کمیساریای عالی پناهندگان ملل متحد به عنوان پناهجو شناخته شده اند، و این ارگان امیدوار است که فرصت مصاحبه با آنها را داشته باشد». سخنگوی کمیساریا در اظهارات مشابهی در روز۲مهر (۲۴سپتامبر) بر این نکات تأکید کرد.
۱۸/ خانم کاترین اشتون، نماینده عالی اتحادیه اروپا در نامه یی به تاریخ ۲۸شهریور نوشت: «ما دلایلی داریم که باور کنیم که ۷تن از ساکنان کمپ در نزدیکی بغداد در اسارت به سر می برند و اینکه ریسک قابل توجهی وجود دارد که آنها به ایران فرستاده شوند».
۱۹/ مشاهدات ۴۲مجاهدی که از قتل عام ۱۰شهریور نجات پیدا کردند نیز به خوبی این حقیقت را نشان می دهد که مهاجمان نیروهای وابسته به دولت عراق بودند و گروگانها را نیز همین افراد ربوده و با خود برده اند.
۲۰/ این اولین بار نیست که رژیم ایران و عواملش در عراق با پخش اطلاعات درو غ و گمراه کننده سیاستهای بین المللی، بهویژه دولت آمریکا را در ارتباط با مسایل منطقه منحرف می کنند. اطلاعات گمراه کننده رژیم ایران در مورد سلاحهای کشتار جمعی موهوم دولت پیشین عراق و نگهداری این سلاحها در قرارگاههای مجاهدین در عراق… از شمار این دروغها و فریبکاریهاست که جامعه جهانی و مردم منطقه قربانیان بیشمار و قیمت گزافی بهخاطر آن پرداخته اند.
مقاومت ایران از طریق منابع مختلف و متعدد اطلاعاتی، در سطوح و بخشهای مختلف نسبت به دقت و صحت اطلاعات خود اطمینان دارد و هیچ تردیدی ندارد که گروگانها همچنان در عراق به سر می برند و در هر مرجعی می تواند از این موضوع دفاع کند. اما متأسفانه نه دولت آمریکا و نه ملل متحد تا کنون اقدام مؤثری در جهت یک تحقیق جدی در مورد وضعیت گروگانها به عمل نیاورده اند. در حالیکه مقاومت به مدت دو هفته هر روز گزارشهای حضور این گروگانها را در زندان «لشکر کثیف» اعلام می کرد از این زندان بازدید نکردند و تا کنون با هیچیک از بازماندگان قتل عام که می توانند کمک مؤثری به شناخت مسأله بکنند، صحبت نکرده اند.
از این رو، مقاومت ایران ضمن تأکید مجدد بر مسئولیت دولت آمریکا و ملل متحد در قبال جان و امنیت گروگانها از آنها می خواهد که به طور سرزده و قبل از اینکه دولت عراق فرصت جابه جایی این گروگانها را پیدا کند از زندان «شرف» بازدید کنند و با ۴۲بازمانده کشتار ۱۰شهریور که اکنون در کمپ لیبرتی هستند دیدار و مصاحبه نمایند و برای آزادی این گروگانها بلادرنگ اقدام کنند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۵ مهر ۱۳۹۲(۲۷ سپتامبر۲۰۱۳)