سال ۱۳۹۱

لیبرتی – شماره ۳۸

 حکومت عراق  در یک اقدام ضدانسانی دیگر مانع ورود مواد غذایی به  لیبرتی شد.

شنبه سوم تیر ماه (۲۳ ژوئن) , مأموران « لباس شخصی» وابسته به کمیته سرکوب در نخست وزیری مالکی در یک اقدام ضدانسانی از تخلیه مواد غذایی برای مصرف ۲۰۰۰  نفر جلوگیری کردند. کامیون یخچالدار حامل گوشت و تره بار و میوه در مجموع به میزان ۱۵تن باید مانند گذشته به داخل کمپ می آمد

و ا جناس آن که تماما توسط ساکنان خریداری شده است پس از بازرسی به آنها تحویل داده میشد.

مأموران مزبور ابتدا گفتند طبق یک دستور العمل جدید، ابتدا  باید همه چیز در پست بازرسی بیرون  کمپ تخلیه شود . اما هر کسی می‌داند که تخلیه گوشت و میوه و سبزیجات در حرارت ۵۶ درجه سانتیگراد بر روی زمین و بازرسی و بار زدن مجدد آنها که ساعتها به‌طول می انجامد، فقط باعث فاسد شدن مواد می‌شود. پس از اصرار ساکنان در حضور نمایندگان یونامی, قرار بر این شد که چند صندوق گوشت و میوه و تره بار تخلیه و توسط  پلیس بازرسی شود و این کار انجام شد.

اما مأموران«لباس شخصی» کمیته سرکوب دوباره گفتند ما باید داخل کامیون یخچالدار شویم و یکبار دیگر اجناس را بازرسی کنیم. ساکنان به ناظران ملل متحد اعتراض کردند و گفتند طبق یادداشت تفاهم  امضاشده بین نماینده ویژه دبیر کل و مشاور امنیتی دولت عراق، این کار باید توسط افسران پلیس  که توسط یونامی آموزش دیده باشند، انجام شود و مأموران «لباس شخصی» کمیته سر کوب ، قابل اعتماد و مجاز به ورود به کامیون یخچالدار و بالا و پایین کردن کارتن ها نیستند. برخلاف یادداشت تفاهم، هویت این مأموران و اینکه وابسته به کدام ارگان دولتی هستند برای یونامی مشخص نیست و طبق مقررات بین المللی نباید  هیچگونه دخالتی در امور داخلی کمپ داشته باشند.

سرانجام بعد از همه بهانه گیری ها هیچیک از مواد غذایی وارد کمپ نشد  و همه چیز در حضور ناظران ملل متحد برگردانده شد. قیمت مواد غذایی برگشت داده شده  بالغ بر ۱۷ هزار دلار بود.

لازم به یادآوری است که کمپ لیبرتی در جنب فرودگاه بغداد واقع شده و هر خودرویی قبل از ورود به کمپ, توسط یکان سگهای پلیس و دستگاه اسکن قوی و دستگاه سونار بازرسی می شود. بنا بر این تخلیه مواد غذایی بر روی زمین و ورود مأموران غیرمجاز  به کامیون برای بازرسی به بهانه پیدا کردن اسلحه و مواد انفجاری صرفأ برای آزار و اذیت و محاصره و محروم کردن ساکنان از نیازهای  اولیه انسانی است.

در روز شنبه ماموران کمیته سرکوب, همچنین از رانندگان تانکرهای آب و تانکرهای خدماتی پیمانکاران عراقی, علاوه بر کارت شناسایی، تلفنهای همراه و تمامی پولهای آنها را می‌گرفتند و پولهای جیب رانندگان را شمارش می‌کردند تا در بازگشت به آنها برگردانند. هدف از این آزار و اذیت عمدی، منصرف کردن رانندگان و پیمانکاران از ادامه خدمات رسانی به ساکنان لیبرتی است.

از روز ۱۳ خرداد (۲ ژوئن) که سروان  احمد خضیر، در  چهار سال اخیر مجری اقدامهای سرکوبگرانه کمیته اشرف است، با افراد خود  در ورودی لیبرتی مستقر شده اند, ساکنان به بهانه های مختلف مورد اذیت و آزار قرار می‌گیرند.

همین مأموران در روز ۳۱ خرداد (۲۰ ژوئن) نیز مانع ورود وسایل اولیه مورد نیاز ساکنان به داخل کمپ شدند. از جمله از ورود الزامات ساختن ظرفشویی و همچنین ۱۲پمپ آب که برای جایگزینی پمپهای مستهلک و از کار افتاده برای آبرسانی در گرمای طاقتفرسا, به‌شدت مورد نیاز است، جلوگیری شد. خریداری و وارد کردن همه این اقلام پیش از این در حضور ناظران ملل متحد پس از بحثهای بسیار مورد تأیید نماینده دولت عراق قرار گرفته بود

علاوه برهمه اینها. سه روز است که مأموران کمیته سرکوب مانع ورود نمایندگان شرکتهای خدمات رسانی, مانند تانکرهای آب و  فاضلاب و زباله، به لیبرتی می‌شوند.

 دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۴ تیر ۱۳۹۱ (۲۴ ژوئن ۲۰۱۲)

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا