فراخوان به ملل متحد، آمریکاو اتحادیه اروپا, از سرقت و غارت بیش از ۵۰۰ میلیون دلار اموال و مالکیت های ساکنان اشرف جلوگیری کنید
در حالیکه نیمی از ساکنان اشرف به لیبرتی منتقل شده و سایرین نیز برای جابهجایی تحت فشار قرار دارند، مسأله اموال منقول و غیرمنقول ساکنان همچنان بلاتکلیف مانده و علائم فزایندهیی وجود دارد که دست نشاندگان رژیم آخوندی در عراق در صدد سرقت، غارت و تصرف آنها هستند.
در۲۰ دسامبر ۲۰۱۱ خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران، اعلام کرد، لازمة انتقال ساکنان اشرف به لیبرتی انتقال خودروها و اموال منقول آنان به لیبرتی و فروش داراییهای غیرمنقولشان تحت نظارت ملل متحد به منظور تأمین هزینه های حفاظت و استقرار و انتقال آنها به کشورهای ثالث است. در ۲۸ دسامبر ۲۰۱۱ نماینده ویژه دبیرکل در نامه خود به ساکنان اشرف تصریح کرد: «در مورد سرمایه ها و داراییهای اشرف، به بحث هایمان ادامه می دهیم تا به راهحلی برسیم که در آن حقوق مالکیت ساکنان اشرف بهگونه یی سازمانیافته محترم شمرده شود». در ۲۵ژانویه و در ۶ و ۱۲ فوریه ۲۰۱۲ نماینده دولت عراق در حضور نماینده ویژه دبیرکل و معاونش موافقت دولت عراق را با فروش اموال و خودروها به نمایندگان اشرف اطلاع داد و متعاقباً لیست داراییها به یونامی ارائه شد.
اما اکنون پس از ۴ ماه، نه مالکیتهای غیر منقول تعیین تکلیف شده و نه ساکنان اجازه یافته اند اموال منقول را به لیبرتی منتقل کنند یا به فروش برسانند. لیست از جمله شامل موارد زیر است:
خودروها و انواع ماشین آلات (۱۲۰۰ دستگاه)
ژنراتورها وتجهیزات تولید برق (۷۰۰ قطعه و دستگاه)
چاپخانه و پرینتر و دستگاههای تکثیر(۳۰۰ فقره)
دستگاهها و تجهیزات درمانی(۳۰۰ فقره)
دستگاهها وتجهیزات صنعتی وتولیدی (بیش از ۴۰۰ فقره )
دستگاهها و وسائل خانگی) ۴۰،۰۰۰ فقره)
دستگاهها و وسائل آشپزخانه) ۶۰۰ قطعه و دستگاه )
دستگاههای سرمایشی و گرمایشی ) ۱۰۰۰۰ فقره)
دستگاهها و تجهیزات صوت و تصویر) ۳۰۰۰ قطعه و دستگاه)
دستگاههاو تجهیزات ارتباطات تلفنی ) ۲۰۰ فقره)
بنگال و کانتینر) ۵۰۰ عدد)
دستگاهها و الزامات آبرسانی (۲۰۰۰ فقره)
تجهیزات دفاع مدنی (۳۰۰۰ قطعه)
انبوه خودروها و ماشین آلات و تجهیزات مختلفی که نیروهای عراقی در حملات جنایتکارانه خود از جمله در ژوییه ۲۰۰۹، دسامبر ۲۰۱۰ و آوریل ۲۰۱۱ به سرقت برده اند و لیست آنها پیش از این منتشر شده ، در آمار فوق وارد نشده است.
ساکنان اشرف طی ۲۶سال اشرف را از یک بیابان خشک، به یک شهر مدرن با ایستگاه برق و شبکه برق رسانی، دو ایستگاه پمپاژ آب از رودخانه و سیستم های تصفیه آب و آبرسانی، خیابان کشی، دانشگاه، کتابخانه، موزه، بیمارستان،گورستان، مسجد، پارک، دریاچه، مزارع، کارگاههای صنعتی، تأسیسات ورزشی و تفریحی و پناهگاههای زیر زمینی در برابر بمبارانها و حملات مکرر رژیم ایران با موشکهای اسکاد B تبدیل کردند. در این شهر صدها ساختمان و سالن اجتماعات با صدها هزار متر مربع زیر بنا و نزدیک به ۱۰۰ کیلومتر راه و خیابان اسفالته وجود دارد.
مالکی نخست وزیر عراق در ۲۱ دسامبر ۲۰۱۱ اشرف را «شهری از عراق و نه اردوگاهی آنچنانکه در رسانه ها گفته می شود» توصیف کرد. در ۱۸ مارس ۲۰۱۲ سایت عراقی الاستقامه به نقل از مقامات استان دیالی نوشت:«قرارگاه اشرف برای ساختن یک فرودگاه بین المللی یا ایجاد چندین پروژه کشاورزی و تجاری که اقتصاد استان را تقویت کند واجد شرایط است. این قرارگاه یک شهر کامل است و بهعنوان یک واحد اداری شایسته رساندن خدمات به ناحیه العظیم در استان است. خدمات عمومی آن برای ایجاد چندین پروژه استراتژیک و تقویت فرصت های سرمایه گذاری در استان در تمامی بخش ها واجد شرایط است».
آنچه در اشرف ساخته شده، حاصل کار و تلاش شبانه روزی هزاران تن از ساکنان آن طی ۲۶سال سرمایه گذاریهای کلان است. قبل از محاصره ظالمانه اشرف توسط حکومت عراق در ابتدای سال ۲۰۰۹ روزانه بهطور متوسط ۱۵۰۰ کارگر عراقی و صدها تکنسین که توسط ساکنان اشرف استخدام شده بودند، در این شهر به کار مشغول بودند.
قیمت مالکیت های غیر منقول در اشرف اکنون ۵۰۰میلیون دلار ارزیابی می شود که شامل زیرساختها، تأسیسات، ساختمانها، جاده کشی و سیستمهای آب و برق و فاضلاب است.
برای نیروگاه برق اشرف و تأسیسات و ژنراتورهای آن بیش از ۱۰میلیون دلار هزینه شده است. هزینه دو ایستگاه پمپاژ آب و لولهکشی های آن از زرگانیه (در ۳۰ کیلومتری غرب اشرف) و مرفوع (در ۶ کیلومتری شرق اشرف) بیش از ۱۵ میلیون دلار بوده است. انتقال خط ویژه برق از شهر خالص به اشرف، دو میلیون دلار هزینه داشته و ساختمانها و تجهیزات و تأسیسات هدیه شده به نیروهای عراقی در سال ۲۰۰۹، بالغ بر ۱۰میلیون دلار بوده است. اسناد و مدارک این مالکیتها موجود و به هر مرجع ذیصلاح قابل ارائه است.
طبق اطلاعات دریافت شده از داخل رژیم ایران، حکومت عراق کمیته یی تشکیل داده تا با سند سازی به سرقت اموال ساکنان اشرف ظاهر قانونی بدهد و آنها را متعلق به دولت یا مردم عراق جلوه دهد. همین کمیته با این بهانه که نیروگاه برق اشرف متعلق به حکومت است از انتقال ژنراتورهای ساکنان اشرف به لیبرتی جلوگیری کرد. اسناد خرید ژنراتورها و همة تجهیزاتی که تماماً زیر نظر نیروهای آمریکایی توسط ساکنان اشرف خریداری و به اشرف وارد شده موجود است و به سازمان ملل و مقامات آمریکایی ارائه شده است.
برای سرقت و غارت اموال و خودروهای ساکنان اشرف، شخصی بهنام محمد حمدی، مدیر برق دیالی در یک نامه اداری از نیروهای عراقی کمک خواسته است. وی پیش از این برق اشرف را بارها برای تحت فشار قرار دادن ساکنان قطع میکرد تا به مزدوران اطلاعات رژیم ایران در اطراف اشرف برق رسانی کند. او برای اخاذی از مجاهدین از اجرای دستور وزارت برق برای نصب کنتور برق مصرفی قسمتهای مسکونی اشرف، سرباز میزد و از این بابت تاکنون حداقل دو میلیارد دینار از ساکنان اضافه دریافت کرده است
مقاومت ایران نسبت به سرقت و چپاول اموال ساکنان اشرف هشدار میدهد و از دبیرکل و شورای امنیت ملل متحد، دولت آمریکا، اتحادیه اروپا و مراجع ذیربط بین المللی میخواهد تا از دزدی، غارت و تصرف اموال منقول و غیر منقول ساکنان اشرف توسط ایادی رژیم ایران در عراق ممانعت کنند. اموال و مالکیتهای ساکنان اشرف باید زیر نظر ملل متحد به فروش برسد و پول آن برای هزینههای ساکنان اشرف در لیبرتی و انتقال آنها به کشور ثالث پرداخت شود.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
اول اردیبهشت ۱۳۹۱ (۲۰ آوریل ۲۰۱۲)