کنفرانس بین المللی در پاریس
سیاستمداران عالیرتبه آمریکایی و اروپایی از آمریکا، اتحادیه اروپا و ملل متحد خواستار اقدامهای فوری برای حفاظت، سلامتی ساکنان کمپ لیبرتی و استقرار آنها در کشورهای ثالث شدند.
مریم رجوی: تنها راه پیشگیری از بمب اتمی ایرانی یا از یک درگیری بیسابقه ناشی از بحران سازی ملایان تغییر رژیم توسط مردم و مقاومت ایران است
در یک کنفرانس بین المللی در پاریس با شرکت هزاران ایرانی سخنرانان از آمریکا و اروپا بر ضرورت اتخاذ یک سیاست قاطع در مقابل رژیم ایران و حفاظت از حقوق ساکنان اشرف و لیبرتی و حذف برچسب تروریستی تاکید کردند.
سخنرانان این جلسه که به دعوت کمیته فرانسوی برای ایران دموکراتیک برگزار شد، عبارت بودند از: خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت؛ رودی جولیانی، شهردار سابق نیویورک و کاندیداری ریاست جمهوری (۲۰۰۸)؛ مایکل موکیزی، وزیر دادگستری آمریکا (۲۰۰۹ – ۲۰۰۷)؛ تام ریچ، اولین وزیر امنیت داخلی آمریکا (۲۰۰۳-۲۰۰۵)؛ جان بولتون، سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل؛ پاتریک کندی، نماینده کنگره آمریکا (۱۹۹۱-۲۰۱۱)؛ گلن کارل، معاون اطلاعات مرکزی آمریکا در امور تهدیدات فراملی در شورای اطلاعات ملی؛ سرهنگ وسلی مارتین، فرمانده سابق ضد تروریسم اتئلاف در عراق و فرمانده حفاظت آمریکا در اشرف؛ و سرهنگ مک گلاسکی، فرمانده حفاظت اشرف تا ۲۰۰۹/؛ گونتر فرهویگن، کمیسر اروپا (۱۹۹۹- ۲۰۰۹) و وزیر مشاور سابق در وزارتخارجه آلمان؛ گرهارت باوم، وزیر کشور سابق آلمان، کلاوس برسر، سردبیر سابق تلویزیون کانال ۲ آلمان؛ ژاک دزلانگر، نماینده مجلس فرانسه؛ دیوید ایمس، قانونگزار انگلیسی، لوچو مالان، سناتور از ایتالیا؛ جفری رابرتسون، حقوقدان برجسته انگلیسی و قاضی سابق دادگاه سازمان ملل برای سیرالئون؛
فیلیپ دوست بلازی، معاون دبیر کل ملل متحد و وزیر خارجه سابق فرانسه؛ با ارسال پیامی از اهداف این جلسه حمایت کرد.
در این جلسه خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران به خاطر حملات تروریستی در تولوز به مردم فرانسه، جامعة یهودیان و خانوادههای قربانیان تسلیت گفت. وی تأکید کرد این فاجعه، عملکرد بنیادگرایی تحت نام اسلام است که قلب آن در تهران و قم میتپد و ما از ربع قرن پیش نسبت به آن هشدار داده ایم. این رژیم بنیادگرایی و تروریسم را در لباس دین ارائه میکند، در حالیکه این جنایتها ربطی به اسلام ندارد. بنابراین، راه مقابله با آن آلترناتیوی است بر اساس اسلام بردبار و دموکراتیک. مجاهدین این آلترناتیو دموکراتیک که آنتی تز بنیادگرایی است را نمایندگی میکنند. اسلامی که پیام آن رحمت و آزادی و برابری و برادری و عشق و همزیستی میان تمامی مذاهب و تمامی ابنا بشر است.
وی در این جلسه که همزمان با سال نوی ایرانی تشکیل شده بود، اعلام کرد با همبستگی جهانی، میتوان سال جدید به سال شکست فاشیسم مذهبی تبدیل شود. او افزود تنها راه پیشگیری از بمب اتمی ایرانی یا از یک درگیری بی سابقه ناشی از بحران سازی و اصرار بر ادامه تلاش ملایان برای دستیابی به بمب اتمی، تغییر رژیم توسط مردم و مقاومت ایران است. او تاکید نمود
خانم رجوی گفت: « آخوندها برای فرار از سرنگونی به جنگ با مردم ایران، جنگ با مردم منطقه و جنگ با جامعه جهانی روی آوردهاند. در کانون این اقدامها، تلاش برای از بین بردن مقاومت سازمان یافته است که کلید تغییر در ایران را در دست دارد. حمله به اشرف بر این اساس صورت میگیرد.»
او تاکید نمود« سیاست ایالات متحده و اتحادیه اروپا، مبنی بر تن دادن به مطامعِ رژیم در موردِ اشرف و ادامه ناموجه نامگذاری علیه مجاهدین به سود آخوندهای تهران عمل کرده است.»
خانم رجوی با اشاره به انتقال ۱۲۰۰تن از ساکنان اشرف به کمپ لیبرتی گفت: این انتقال، متأسفانه به یک جابهجایی اجباری همراه با آزارها و فشارهای بسیار تبدیل شده است. برخلاف تأکیدات مکرر کمیساریای عالی پناهندگان ملل متحد ساکنان آزادی تردد ندارند. کما این که از امکان دیدار با خانوادهها یا وکلایشان محروماند.و از همه مهمتر، حضور غیرقابل توجیه قوای مسلح در داخل محدودة خصوصی کمپ است که موجب ناامنی دائمی برای ساکنان شده است. وی هشدار داد که حضور قوای مسلح در داخل کمپ قویاً پتانسیل بروز یک فاجعه انسانی را ایجاد میکند.
در چنین وضعیتی از ملل متحد انتظار میرود که به رسالت حقیقی خود که دفاع از طرف سرکوب شده و قربانی است بازگردد و دست کم در بین ساکنان اشرف و دولت عراق بیطرف بماند. خانم رجوی انجام گامهای زیر را لازمه ادامه انتقال ساکنان به لیبرتی و جلوگیری از یک فاجعه انسانی در لیبرتی یا اشرف توصیف کرد
• پلیس و نیروهای مسلح بطور کامل از کمپ لیبرتی خارج شوند و توافقات به عمل آمده در این زمینه به اجرا درآید
• ساکنان از حق انتقال اموال منقولشان به محل جدید برخوردار شوند و بتوانند سایر اموال خود را به فروش برسانند یا به محل دیگری بفرستند.
• موانعی که دولت عراق بر سرراه سازندگی زیرساختها ایجاد کرده سریعا برداشته شود تا ساکنان با هزینه خود بتوانند ضروریترین نیازها نظیر احداث محلی برای استراحت بیماران یا تسطیح و ایجاد راههای عبور و مرور برای افراد بیمار را برآورده کنند.
• روند کار باز تایید پناهندگی ساکنان توسط کمیساریای عالی پناهندگان و انتقال آنها به کشور ثالث تسریع شود.
رودی جولیانی، گفت: «بگذارید ما به آنجا (کمپ لیبرتی) برویم. بگذارید ما با چشمان خود ببینیم….. بعبارت دیگر، ببینیم که آیا کشوری که من عاشق آن هستم، ایالات متحده آمریکا، به تعهدی که ساکنان اشرف مبنی بر حفاظت آنها و برخورد مناسب با آنها پایبند است یا دارد نقض عهد میکند… و اگر شما نمیخواهید مرا بفرستید، میتوانید قاضی موکیزی، تام ریج یا پتریک کندی یا چهار، پنج نفر از ما را بفرستید و بعد ما به کنگره خواهیم رفتم و ما آنجا قسم خواهیم خورد و من به شما تضمین میدهم که ما به شما حقیقت را خواهیم گفت و این مسئله حل خواهد شد که آیا ما فریب خورده ایم یا وزارت امور خارجه دارد تعهد خود به ساکنان اشرف را زیر پا میگذارد؟ بگذارید که یکبار برای همیشه به این موضوع خاتمه دهیم.» او افزود:«در حال حاضر، دشمن متوقف کردن اتمی شدن ایران استمالت است. این درک غلط باعث شده است که ایران برای اتمی شدن مصمم تر شده است. بگذارید استمالت را متوقف کنیم. بگذارید تلاش برای مذاکره را متوقف کنیم. نامه نوشتن به آّیت الله ها را متوقف کنیم. بگذارید برپاخیزیم و بعنوان آمریکایی بگوییم که ما خواستار تغییر رژیم در ایران هستیم و هر گام ضروری برای متوقف کردن اتمی شدن ایران انجام خواهیم داد.
پاتریک کندی ملل متحد را به شدت مورد انتقاد قرار داد و گفت: «ما دیگر حرف زدن نمیخواهیم .عمل میخواهیم.» وی با ابراز همبستگی با ساکنان کمپ لیبرتی گفت: «همه فکر ما با ساکنان کمپ لیبرتی است که با آنان به مثابه زندانی رفتار میشود و نه پناهنده».
تام ریج سخنان خود را با اعلام آمادگی برای پیوستن به شهردار جولیانی در سفر به کمپ لیبرتی آغاز کرد. وی گفت: «ما به ایستادن در کنار سازمان مجاهدین خلق و آزادیخواهان اشرف و لیبرتی ادامه خواهیم داد». وی افزود: «من می خواهم در سمت درست تاریخ بایستم و نگران هیچ چیز دیگر نیستم».
او ضمن توصیف صحنه حملات به اشرف و با اشاره به منشور سازمان ملل متحد، اعلامیه جهانی حقوق بشر و کنوانسیونهای ژنو، به شدت دولت آمریکا را مورد انتقاد قرار داد و گفت: «کشور من چگونه می تواند آن حملات بیرحمانه را مورد چشم پوشی قرار دهد؟ نمیدانم آنها که در قبال اشرف مسئول بودند، آخرین بار چه زمانی به آن اسناد نگاه کرده اند؟» او خطاب به ملل متحد گفت: «شما مسئولیت خود را انجام نداده اید و اکنون زمان آن است که آن را انجام دهید». او دولت آمریکا را مورد خطاب قرار داد و گفت: «اگر شما میخواهید در مورد اینکه چقدر جدی هستید پیامی به ایران و مالکی بدهید، من یک ایده ساده به شما میدهم: نام مجاهدین خلق را از لیست تروریستی حذف کنید».
مایکل موکیزی گفت: «این کنفرانس باید برای وزارت امور خارجه، به نمایش گذاشته شود. آنگاه آنها خواهند دید که خانم رجوی این کنفرانس را با ابراز تسلیت به جامعه یهودی در تولوز افتتاح کرد». او منابع ناشناس در وزارت خارجه را به تمسخر گرفت و گفت: «چرا ناشناس؟ آنها از چه می ترسند؟ آنها می ترسند، اما ما هیچ ترسی نداریم. ما اسامی خود را پنهان نمی کنیم». وی سخنان خود را خطاب به ایرانیان شرکت کننده در کنفرانس به پایان برد و گفت: در کشور من حق غالب است و من امیدوارم اینکه در کشور شما نیز حق غالب شود به طول نینجامد.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۵فروردین۱۳۹۱ (۲۴مارس۲۰۱۲)