سال ۱۳۹۰

نامه خانم رجوی به رهبران اتحادیه اروپا در آستانه اجلاس وزرای خارجه

خانم رجوی در نامه به رهبران اتحادیه اروپا در آستانه اجلاس وزرای خارجه:

ممانعت از جابه جایی اجباری ساکنان اشرف و لغو ضرب الاجل سرکوبگرانه بستن اشرف در پایان دسامبر.

رژیم آخوندی با بمب اتمی و کشتار اپوزیسیون خود در اشرف می‌خواهد، بقای خود را تضمین کند.

تحریم برای مقابله با این رژیم کافی نیست، راه حل نهایی تغییر رژیم به دست مردم و مقاومت ایران است.

خانم مریم مریم رجوی، ر‌ئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران، همزمان با اجلاس شورای وزیران اتحادیه اروپا، طی نامه‌های جداگانه یی به هرمان ون رمپویی، پرزیدنت اتحادیه اروپا؛ خوزه مانوئل باراسو پرزیدنت کمیسیون اروپا و بارونس اشتون نماینده عالی اتحادیه اروپا؛ خواست تا یک تلاش بین المللی جهت جلوگیری از جابه‌جایی اجباری ۳۴۰۰ مخالف ایرانی ساکن کمپ اشرف در عراق را بر عهده گیرند و از یک قتل عام برنامه ریزی شده و ایجاد یک سربرنیستای دیگر ممانعت کنند.

نامه می افزاید: گزارشهای درون رژیم تأیید می‌کند که نیروهای عراقی زیر نظر نیروی تروریستی قدس، برای حمله مجدد به اشرف و راه انداختن یک حمام خون جدید طراحی می‌کنند. طرح به طور خلاصه جابه‌جایی خشونت‌بار ساکنان به پادگانهایی در نقاط مختلف عراق و آنگاه کشتار یا استرداد آنها به رژیم آخوندی است.

خانم رجوی افزود: دولت عراق در صدد است جابه‌جایی اجباری را زیر عنوان راه حل صلح آمیز به جامعه جهانی بقبولاند و توافق یا دست‌کم عدم مخالفت مراجع بین المللی از جمله اتحادیه اروپا را به‌دست آورد. لذا قول می‌دهد که نظارت ملل متحد در محلهای جدید را خواهد پذیرفت. اما تجربه نشان می‌دهد کمترین اعتمادی به قولهای دولت عراق نیست. شش ساعت قبل از شروع قتل عام ۸ آوریل سفارت آمریکا به طور رسمی از قول نخست وزیر عراق به ساکنان اطمینان داد که قصد اعمال خشونت ندارد. به همین خاطر از هفت ماه پیش ساکنان اعلام کرده اند تنها در صورتی که محل جدید به طور رسمی توسط نیروهای آمریکایی یا کلاه آبیهای ملل متحد حفاظت شود حاضر به جابه‌جایی هستند.

رئیس جمهور برگزیده مقاومت تأکید کرد: کشتار در اشرف بخشی از استراتژی آخوندها برای حفظ رژیم رو به سقوط آنهاست. دو جزء دیگر این استراتژی دستیابی به بمب اتمی و صدور تروریسم و بنیادگرایی و تسلط بر منطقه است. از همین رو، تحریم همه جانبه این رژیم هر چند ضروری است اما برای بازداشتن این رژیم از بمب اتمی کافی نیست، راه‌حل نهایی تغییر رژیم به دست مردم و مقاومت ایران است. با رژیمی که دولت عراق را وادار به حمایت از دیکتاتور سوریه می‌کند و سفارتهای خارجی را در داخل ایران اشغال می‌کند و دیپلوماتها را به گروگان می‌گیرد، هیچ زبانی جز قاطعیت کارآیی ندارد.

رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران از رهبران اروپا خواست تا در شورای اتحادیه اروپا، از جمله در اجلاس پنجشنبه وزیران خارجه برای تحقق موارد زیر تلاش کنند:

اول- تحریم همه جانبه به‌ویژه تحریم کامل نفتی این رژیم.

دوم-تعطیل همه مناسبات دیپلوماتیک با این رژیم و بستن همه سفارتخانه ها.

سوم- ممنوعیت هرگونه جابه‌جایی اجباری ساکنان اشرف در داخل عراق و لغو ضرب الاجل پایان ۲۰۱۱، تا خاتمة کار کمیساریا و انتقال همه ساکنان به کشورهای ثالث. اتحادیه اروپا به روشنی باید اعطای اعتبارات و کمکهای اقتصادی و مالی و ادامه روابط تجاری با عراق را مشروط به یافتن یک راه حل صلح آمیز و مرضی الطرفین برای اشرف کند.

چهارم- بازتأیید پناهندگی جمعی ساکنان اشرف و تأمین حفاظت ساکنان اشرف با نیروهای کلاه آبی تا انتقال همه آنها به کشور ثالث.

پنجم- پذیرش عاجل شماری از مجروحان و بیماران ساکن اشرف.

روز چهارشنبه ۹آذر، در یک کنفرانس مطبوعاتی به ریاست استرون استیونسون، رئیس گروه رابطه با عراق پارلمان اروپا و با شرکت خانم رجوی؛ آلخو ویدال کوادراس نایب رئیس پارلمان اروپا، هاوارد دین،رئیس حزب دموکرات آمریکا (۲۰۰۹-۲۰۰۵), کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا (۲۰۰۴)؛ ژنرال هیو شلتون، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا (۲۰۰۱-۱۹۹۷)؛ جان بروتون، نخست وزیر ایرلند (۱۹۹۷-۱۹۹۴), سفیر اتحادیه اروپا به آمریکا (۲۰۰۹-۲۰۰۴)؛ ریتا زوسموت، رئیس قبلی پارلمان فدرال آلمان؛گونتر فرهویگن، کمیسر اتحادیه اروپا (۲۰۱۰-۱۹۹۹)؛ پاتریک کندی، عضو کنگره آمریکا (۲۰۱۱-۱۹۹۵)؛ درک کلاس، سناتور, رئیس کمیته بلژیکی پارلمانترها برای ایران دموکراتیک و ژوزه بووه، نماینده پارلمان اروپا از فرانسه، از خواستهای فوق حمایت کردند.

 دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۱۰آذر۱۳۹۰ (اول دسامبر۲۰۱۱)        

Related Articles

Back to top button