اجلاس میاندورهای شورای ملی مقاومت – تیر۱۳۹۰
اجلاس میاندورهای شورای ملی مقاومت در روز اول تیرماه ۱۳۹۰ با حضور مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده شورا با سرود رسمی ایران مرز پرگهر آغاز شد.
خانم رجوی در سخنان افتتاحیه خود به اعضای شورا خیرمقدم گفت و در آستانه سی امین سالگرد تاسیس شورای ملی مقاومت با تجلیل از سه دهه پایداری تأکید کرد: تجربه سی ساله بطلان هرگونه تحول از درون رژیم و یا از طریق مماشات و مذاکره با آن را ثابت کرده و نشان داده است که همین مقاومت و ایستادگی آن بر سر اصول مبارزه برای سرنگونی رژیم ولایت فقیه، یگانه راهگشا و الهامبخش مبارزه مردم ایران برای آزادیست.
مریم رجوی خاطر نشان کرد که اوضاع سیاسی چه در ایران و چه در منطقه، بطور بیسابقهای در هرحال غلیان و جوشش است. قیامهای بهمن و اسفند۱۳۸۹نشان داد که دستگیرها و اعدامها نتوانسته اند رژیم را از طوفان قیامها مصون سازند و تشدید منازعه در راس هیات حاکمه، بیانگر شدت تزلزل رژیم و لرزه های سرنگونی است.
در مقابل و بطور قانونمند جنبش مقاومت دورانی از اعتلاء و پیشرفت را طی میکند. مریم رجوی از پایداری اشرف در برابر یورش جنایتکارانة ۱۹فروردین، کارزار جهانی حفاظت از ساکنان اشرف، صدور حکم منع تعقیب برای پروندة ۱۷ژوئن فرانسه با تصریح بر مشروعیت مقاومت مردم ایران در برابر ستم و برگزاری گردهمایی بزرگ ۱۸ژوئن در پاریس بعنوان تازهترین جلوه های گسترش و اعتلای مقاومت یاد کرد.
مریم رجوی گفت: اجلاسِ میاندورهییِ شورای ملی مقاومت را با سلام و درود به یکایکِ اعضایِ محترمِ شورا در هرکجا که هستند آغاز میکنیم.
در ابتدا با گرامیداشت حماسه فروغ اشرف ادای احترام میکنیم به ۳۶ مجاهد راه آزادی که جهانی را مسحور پایداری و رشادت خود کردند. و مایه انگیزش و امید برای قیامکنندگان و جوانان ایران شدند.
سلام و درود به همة آنها
این اجلاس، در آستانة سیامین سالگرد تأسیس شورای ملی مقاومت برگزار میشود.
به این مناسبت قبل از هرچیز، باید از پایداریِ شورا در مبارزهاش برای برقراریِ آزادی و دمکراسی در ایران تجلیل کنیم.
پایداری بر سر اصول و اهداف پیشرویی که بر مبارزه برای سرنگونی تمامیت رژیم ولایت فقیه استوار شده و هرگونه توهم استحاله پذیری این رژیم را مردود شناخته و در جریان عمل هم اثبات شده است.
کما این که پرچم مبارزه، علیه مماشات با این رژیم، در سطح بینالمللی را بر دوش گرفته و خوشبختانه توانسته است با ایستادگی بر سر آرمانهای دمکراتیکِ خود و پرداخت بهای سنگین آن، این مقاومت و برنامة پیشرفته آن را راهگشا و الهام بخش مبارزة مردم ایران کند.
به این مناسبت، باید از مسئول شورای مقاومت ایران تجلیل کنیم که با تأسیس شورا و با عبور دادن آن از پیچ و خمهای خطیر سی سال گذشته، سنگ بنای دمکراسی آیندة ایران را بنیاد گذاشت.
و شایسته است به همین مناسبت از مصدق فقید یاد کنیم، که شورای ملی مقاومت ادامة تکاملی راهی است که آن پیشوای بزرگ و شهیدان سی تیر، برایش قیام کردند.
دوستان گرامی
چنان که شاهدیم اوضاع سیاسی چه در ایران، چه در سطح منطقه به طور بیسابقهیی در حال غلیان وجوشش است.
میبینیم که رژیم ولایت فقیه با همة دستگیریها و اعدامها نتوانسته خود را از این امواج طوفانی دور نگهدارد. از یک طرف، قیامهای بهمن و اسفند، از طرف دیگر منازعه در هیأت حاکمه، لرزه سرنگونی را به جان رژیم انداخته است.
خوشبختانه همزمان با این تحولات، و البته به صورت قانونمند، مقاومت مردم ایران، دورانی از اعتلا و پیشرفت را آغاز کرده است.
اجازه بدهید قبل از شروع بحثها از سه تن از اعضای سرفرازِ شورا یاد کنیم که در فاصلة دو اجلاس، بدرود حیات گفتهاند:
شادروان منوچهر سخایی هنرمند نامی ایران که یاد و نامش گرامی باد، بخصوص به همة اعضای شورا و هنرمندان شورا و مسئول شورا مجدداً تسلیت میگویم. و همچنین مجاهدانِ صدیق مهدی افتخاری و رضا شیرمحمدی به روح پرفتوح آنها درود میفرستیم.
اجلاس شورا در آغاز بحثهای خود، از هموطنانی که از اقصی نقاط جهان بپاخاستند و در بزرگترین اجتماع ایرانیان در تاریخ مبارزات خارج کشور در ویلپنت در حومة پاریس گرد هم آمدند قدردانی کرد و این گردهمایی را بیانگر پایگاه گسترده مقاومت در جامعه ایران و نماد درخشانی از همبستگی و برانگیختگی بین المللی برای حفاظت از اشرف در برابر تاخت و تاز فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران و عامل دست نشانده اش در عراق جدید دانست.