سال ۱۳۹۰

دادستان تهران: محکومیت۳۰۰ زندانی به اعدام و ارسال پرونده ۲۵۰ زندانی برای اجرای اعدام و حبس ابد

 سردژخیم جعفری دولت آبادی، دادستان جنایتکار رژیم آخوندی در تهران، روز یکشنبه ۸خرداد، اعلام کرد ۳۰۰زندانی به اعدام محکوم شده و پرونده ۲۵۰ زندانی با احکام اعدام و حبس ابد به قوه قضاییه ارسال شده است.

 به این ترتیب رژیم آخوندی که از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون خود به اعدام قریب به۲۰۰ زندانی اذعان  کرده است به اعدام و سرکوب بیشتر وعده می‌دهد.

خبرگزاری حکومتی ایرنا در همین رابطه نوشت «دادستان عمومی و انقلاب تهران، اظهار داشت: ۳۰۰ قاچاقچی مواد مخدر داریم که محکوم به اعدام هستند…

و ما در دادسرای تهران ۲۵۰پرونده به ویژه اعدام و حبس ابد را تهیه کرده ایم و به قوه قضاییه ارسال شده تا احکامشان اجرا شود». این سردژخیم جنایتکار به اعدامهای بیشتر وعده داد و گفت «هنوز احکام جدی در مورد مواد روانگردان صادر نشده است. در دو ماه گذشته پرونده های سنگینی در این خصوص تشکیل شده است».

دولت آبادی از یک اقدام جنایتکارانه جدید تحت عنوان احداث اردوگاهها و کمپها برای نگهداری معتادان خبر داد و گفت «انتقال معتادان به این مکانها باعث می شود شهر عاری از حضور آنان باشد و امیدواریم احداث این کمپها و اردوگاهها و کمکهای مردمی در این زمینه زودتر انجام گیرد». وی همچنین برای چپاول و غارت اموال مردم تحت عنوان «برخورد با اموال قاچاقچیان»  زمینه سازی کرد و گفت: «باید با اموال قاچاقچیان برخورد جدی تری صورت گیرد».

اظهارات دادستان شقاوت پیشه تهران، بازتاب لرزه مرگ و سرنگونی بر تمامیت رژیم آخوندی است که هر روز با بحرانهای مرگبارتری مواجه می‌شود. نظام درهم شکسته ولایت فقیه در وحشت از خشم و انزجار فزاینده عموم مردم و ناتوان از مهار جنگ قدرت افسارگسیخته باندهای درونی که ناقوس مرگ نظام ولایت فقیه را به صدا در آورده، تنها راه را در افزایش اعدام و سرکوب عریان و ایجاد رعب و وحشت در جامعه یافته است.

مقاومت ایران شورای امنیت، دبیرکل و کمیسر عالی حقوق بشر ملل متحد و عموم ارگانهای ذیربط بین المللی را به اقدام فوری برای توقف مجازات وحشیانه اعدام در ایران فرا می خواند و خواستار ارجاع پرونده نقض سیستماتیک و وحشیانه حقوق بشر در رژیم آخوندی به شورای امنیت ملل متحد و اعمال تحریمهای همه جانبه علیه آن است.

 دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۹خرداد ۱۳۹۰(۳۰ مه ۲۰۱۱)

Related Articles

Back to top button