سال ۱۳۸۹

روز کارگر- شماره ۲

امواج اخراج کارگران شهرهای مختلف کشور را در می نوردد. میلیونها کارگر با فقر و بیکاری دست به گریبانند.

با ادامه امواج فزاینده اخراج کارگران کارخانجات و واحدهای تولیدی کشور, که به ویژه در سال جدید ابعاد گسترده تری یافته, هر روز شمار بیشتری از کارگران به لشگر میلیونی بیکاران می پیوندند. 

در تهران کارخانه روغن نباتی پارس, واقع در ترمینال جنوب, با اخراج عمده کارگران خود در آستانه ورشکستگی کامل قرار دارد. معدود کارگران شاغل نیز در معرض اخراج قرار دارند و اموال و زمین و امکانات کارخانه توسط مدیران دولتی به یغما رفته است.
در اردبیل, کارخانه نساجی سبلان, واقع در شهرک صنعتی شماره ۲ این شهر, با ۱۵۰۰کارگر, طی هفته های اخیر به طور کامل تعطیل شده و کلیه کارگران آن اخراج شده اند. اعتراضات نیمی از کارگران که سال گذشته اخراج شدند, به جایی نرسید. عوامل اطلاعاتی رژیم به منظور ایجاد فضای ارعاب, چندتن از کارگران معتراض را دستگیر کردند. کارگران این کارخانه بین ۶تا ۱۵ماه است که هیچگونه دستمزدی دریافت نکرده اند.
شرکت «کیوان», تولیدکننده شکلات ۵۰نفر از کارگران با سابقه کار ۱۰سال, شرکت «مینو» ۵۰تن از کارگران با سابقه کار بیش از ۵سال, شرکت«فنی و مهندسی عمران نیرو» ۱۵۰ نفر از کارگران خود را با سوابق کار ۱۰ تا ۱۵سال و «شرکت هادی رنگ» ۴۰نفر از کارگران خود را اخراج کرده اند. این شرکتها در جاده مخصوص کرج واقع هستند. 
در زرقان (استان فارس) ۸۰نفر از کارگران شرکت پارس ماکارونی از کار اخراج شدند.کارگران شهرداری بم نیز از دیگر زحمتکشانی هستند که طی روزهای اخیر به خیل بیکاران پیوسته اند.
.کارگران زحمتکش ایران به خاطر قوانین ضدکارگری حکومت آخوندی از کمترین حمایت و امنیت شغلی برخوردار نیستند و همه مشکلات ناشی از انهدام صنایع و اقتصاد ورشکسته آخوندها بر سر هشت میلیون کارگر رسمی و میلیونها کارگر قراردادی و قریب به دهها میلیون خانواده محروم و تهیدست آنان سرشکن می شود.
مقاومت ایران, در آستانه روز جهانی کارگر, دبیرکل ملل متحد, سازمان جهانی کار, عموم سندیکاها و اتحادیه های کارگری و ارگانهای مدافع حقوق کارگران در سراسر جهان را به محکوم کردن سیاستهای ضد کارگری و سرکوبگرانه رژیم آخوندی و دفاع از حقوق کارگران ایرانی فرا می خواند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۰اردیبهشت۱۳۸۹(۳۰آوریل۲۰۱۰)

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا