سال ۱۳۸۹

گسترش اخراج کارگران در شهرهای مختلف کشور. ۷۰درصد افزایش نرخ اخراج کارگران نسبت به سال۸۷

اخراج کارگران کارخانجات و واحدهای تولیدی شهرهای سراسر کشور توسط سردمداران رژیم ورشکسته آخوندها افزایش یافته است.

به گفته خود مقامهای رژیم نرخ افزایش اخراج کارگران نسبت به سال۸۷ در تهران به ۴۹درصد و در کل کشور به بیش از ۷۰درصد رسیده است (خبرگزاری ایلنا-۱۹فروردین).
سپاه پاسداران پس از چنگ انداختن بر شرکت دولتی مخابرات به منظور کنترل ارتباطات مردم و گسترش سرکوب به بهانه تعدیل به اخراج گسترده کارکنان مخالف دست زده است.

ازجمله مراکز اطلاعاتی ۱۱۸ را در شهرستانها تعطیل کرده است.
در تهران, تعداد کارگران کارخانه پارس الکتریک, از بزرگترین کارخانه های این شهر, از ۳۵۰۰تن به ۱۵۰تن کاهش یافته است.
در تبریز, شمار زیادی از کارگران کارخانجات معتبر این شهر ازجمله مجتمع عظیم پتروشیمی، ماشین‌سازی، تراکتورسازی، موتوژن، بلبرینگ سازی، پیستون سازی، نساجی تبریز، لیفتراک سازی یا بنیان دیزل از کار بیکار شده اند. 
کارخانه تراکتور سازی بر اثر کمبود مواد اولیه و واردات تراکتورهای خارجی در حال ورشکستگی است و شمار زیادی از کارگران خود را اخراج کرده است. زندگی ۳۲۰۰کارگر این کارخانه به تباهی کشیده شده است.
کارخانه موتوژن تبریز, تولید کننده انواع الکتروموتورهای خانگی و صنعتی با ۳۵سال سابقه فعالیت, نیز تعدادی از کارگران خود را اخراج کرده است.
در شیراز, شرکت مجتمع گوشت فارس که زمانی ۱۴۰۰کارگر داشت کاملا تعطیل شده است. از ۱۸۰۰کارگر کارخانه آزمایش مرودشت تنها ۱۰۰نفر باقیمانده اند. 
۷۰۰تن از ۱۵۰۰پرسنل کارخانه مخابرات راه دور فارس نیز اخراج شده اند. همین کارگران ۱۴ماه است که حقوق و مزایای خود را دریافت نکرده اند. ۱۰۰کارگر کارخانه کاشی حافظ اخراج شده اند. به ۴۰۰کارگر باقیمانده هم حقوق و مزایا پرداخت نمی شود.
شرکت زیمنس, کارخانه آرد دادلی, کارخانه سیمان فارس و …. بیش از ۷۰درصد کارخانه های شهرک صنعتی نیز با بحران و مشکلات جدی دست به گریبانند.
در مشهد, کارخانجات تولیدی منهدم شده و در شهرک طوس فقط ۳۰درصد کارخانه ها و در شهرک ماشین سازی نیز تنها دو کارخانه مشغول به کار هستند.
به گفته یک مقام رژیم آخوندی تنها در منطقه خیرآباد ورامین ۲۵۰واحد صنعتی تعطیل شده و کارگران این واحدها به خیل بیکاران پیوسته اند (خبرگزاری ایلنا ۸۹۰۱۳۰).
ورشکستگی اقتصادی و انهدام صنایع کشور و فقر و فلاکت میلیونها تن از کارگران و زحمتکشان ایرانی از جمله عوارض چپاولگریها و همچنین سیاستهای ضدمردمی رژیم آخوندی در به هدر دادن سرمایه ها و ثروت هنگفت مردم ایران در پروژه های تولید تسلیحات اتمی و صدور تروریسم است. مقاومت ایران, در آستانه روز جهانی کارگر, سازمان جهانی کار, عموم سندیکاها و اتحادیه های کارگری و ارگانهای مدافع حقوق کارگران در سراسر جهان را به دفاع از حقوق کارگران ایرانی و محکوم کردن سیاستهای ضد کارگری و سرکوبگرانه رژیم آخوندی فرا می خواند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲اردیبهشت۱۳۸۹(۲۲آوریل۲۰۱۰)

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا